Koji power bank uzeti?

Погледај спецификације. Разлика у цени је мала и једино ако подржава јаче брзо пуњење? То ја онако, по некој логици.
Да, заборавио сам да напишем, Xiaomi је у металном кућишту и топло га препоручујем.
Продаје се исти такав и од 20А.
Ne podržava taj brzo punjenje,sad sam video. Ne kontam zašto je onda skuplji. Ima i ovaj
Screenshot_2022-05-22-07-07-25-101_com.android.chrome.jpg

Podržava 22.5W brzo punjenje.

Pogledajte prilog 1361167
Uzeo sam ovaj powerbank, podržava fast charge od 18w, sad jedno pitanje ako se ko razume. Ja imam brzi punjač od 33w, jel mogu sa njim da punim ovaj powerbank ili je bolje da nađem punjač sa manje vati?
Imam isti, samo crn. Možeš i sa njim da puniš, samo nemoj da ga držiš na punjaču dugo kad je pun, tj da ga ostaviš i preko noći da se napuni a da ga iskopčaš ujutru.

Ja sam iskopao neki stari stajao prazan 2 god ostalo od sestre zaboravila. Kada je pun može moj kršomi 5000 baterija napuni ga do 80% pa sam ga dao ženi ona dopunjava ajfon koji je star 6 god i ima polumrtvu bateriju. Dopuni ga 2-3 puta sa jednim punjenjem. Vrlo korisna stvarčica. Imamo i neki reklamni koji je kao perce normalno crko ne daje znake života.

Dakle ako hoćeš da puniš noviji telefon nekoliko puta treba da bude veličine kamiona što i nije baš lagano.

Nabavi neki buster za auto :lol:

Back