Koji period života biste vratili i zašto?

Jel to studentsko doba, detinjstvo?
Možda neka posebna godina?
Joj, bila je neka slična na 40+.

Nema nijednog perioda kojeg bi htela da se vrati u kompletu, niti da ga celog ponovo proživljavam (ako ne računam one periode u vezi kojih danas znam da sam trebala postupiti drugačije - pa bih, da se ponove, tako i uradila, ali to nije tema, jel). Volela bih da ponovo doživim određene fragmente: da mogu ponovo stati ispod onog ogromnog oraha kod bake, oraha čija je krošnja pokrivala dva seoska dvorišta; ili da opet doživim mir seoske noći leti, kad je napolju mrkli mrak i samo se negde s drugog kraja sela čuje kako neka kera kevće... Miris vlažnog betona. Blagu uzbrdicu ka šumi na imanju mog dede, i onaj izvor na koji mi nisu dozvoljavali da mu odlazim kad omrkne zato što se tamo "vile skupljaju noću"... Takve stvari. Fragmente.

Joj, bila je neka slična na 40+.

Nema nijednog perioda kojeg bi htela da se vrati u kompletu, niti da ga celog ponovo proživljavam (ako ne računam one periode u vezi kojih danas znam da sam trebala postupiti drugačije - pa bih, da se ponove, tako i uradila, ali to nije tema, jel). Volela bih da ponovo doživim određene fragmente: da mogu ponovo stati ispod onog ogromnog oraha kod bake, oraha čija je krošnja pokrivala dva seoska dvorišta; ili da opet doživim mir seoske noći leti, kad je napolju mrkli mrak i samo se negde s drugog kraja sela čuje kako neka kera kevće... Miris vlažnog betona. Blagu uzbrdicu ka šumi na imanju mog dede, i onaj izvor na koji mi nisu dozvoljavali da mu odlazim kad omrkne zato što se tamo "vile skupljaju noću"... Takve stvari. Fragmente.

Tačno :manikir:

Volela bih da mogu da putujem kroz vreme.
I mozda bih posetila i samu sebe. U onom periodu pre 3.-4. godine, kojeg se „secam“ samo kroz pricu i secanja drugih, starijih ljudi.
I da budem sa tatom. To bih najvise volela. Nekako mi sve drugo bude manje vazno kad pomislim na tatu.

Ali nista ne bih dirala, da se ne bi promenilo ovo sada. Sretna sam u ovom sada. :)

Nisam se bas mnogo drzala teme, ali eto…tako je veceras. :)

ne bih se vratila ni u jedan period jer je sve što se dešavalo vodilo baš dovde a ja sam zadovoljna sobom i svojim životom kao nikada pre.

nije da ništa ne nedostaje, naprotiv, ali mnogo sam se borila i, koliko imam snage da nastavim dalje, toliko ne bih imala da se vratim nazad.

jedino što bih radi jedne osobe, koju sam volela najviše na svetu a nije partnerska kategorija ljubavi, želela da mogu da ponovo proživim neki naš trenutak.

Vratio bih se u prošlu subotu kad smo zajedno prošetali naše kućne ljubimce, kad smo lepo pričali, kad je čak poručila nešto od mene da kupi i kad mi je delovalo da je ona dobar čovek(kao i ja) i da najmanje što možemo biti jeste dobri prijatelji a možda i nešto više. S tim što za to više je trebalo da se više uživo viđamo a manje dopisujemo. Imao sam jednu ideju do novembra i jednu posle novembra, a da smo nastavili našu komunikaciju, razmišljao sam da idem negde već za dve nedelje i da je pozovem sa sobom(ako je to što mene zanima, zanima i nju)

Back