- Poruka
- 912
i da..uvek sam bio u dilemi, da li se palačinle prže ili peku ?Ко једе хладне палачинке, то је двапут горе од ужаса.
ja obično kažem da se peku, ali pošto su u tiganju onda logično mi ide da se prže
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i da..uvek sam bio u dilemi, da li se palačinle prže ili peku ?Ко једе хладне палачинке, то је двапут горе од ужаса.
То је моја бака правила. Има и белог вина у том преливу.У скадарлијском ресторану 'Два јелена' служе тзв виноградарске палачинке. Нешто боље у животу нисам пробала а нисам баш луда за слатким.
Углавном, то су палачинке са орасима (и шећером) и мало сувог грожђа (намоченог, наравно) преливене некаквом павлаком и запечене у рерни.
Разбија како су добре и свиђа ми се што нису преслатке.
Дакле, сад знате шта да наручите тамо после јела.
Нема. Само незаслађена павлака.То је моја бака правила. Има и белог вина у том преливу.
Sporo je to... Da vidis kad sam ja ubacivao u pica pekace one...12 sekundi res pecena jedna strana...
i onda nabacis 100 kilaЕ тако и ја радим. И нису онако болесно танке него их има.
Ima finih i slanih kombinacija... A vjerujem da su ti najsladji - domaci sa rupicamaNisam sigurna da je brze ujedno i ukusnije.
Makar meni a ako nesto volim to su domace palacinke. Nikada mi niko nije ugodio van kuce kako volim i pamtim.
Ploce nekako prepeku smesu a sama smesa ne bude nezna vec zilava i tvrdjih ivica.
Ja volim mekane, suvlje i sa rupicama, ni providne a ni debele i mlake.
Moja mama je pravila najlepse na svetu i uvek bi prvu sama pojela a onda brisala tiganj od viska ulja i nastavljala. Mislim da su bile tako lepe zbog mleka u testu.
Najradije sam ih jela sa gustim dzemom od jagoda, kajsija ili sipurka.
Volim i kombinaciju dzema od sljiva sa orasima ili meda i oraha.
Uvek nozem i viljuskom ali nekako za sve pa i za burek koristim escajg te nisam merodavna.
Za mene licno je palacinka slatko jelo. Slane bas i ne volim.
Зато их и не правим. Не правим никакве колаче јер сам дунстер и јер не желим да се гојим.i onda nabacis 100 kila![]()