DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 54.599
To i nije omeksivac nego mirisljavac.Pogledajte prilog 1399771
Ovaj, jer deca vole kako miriše a iskreno meni je i dalje najbolji onaj stari beli Bohor.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To i nije omeksivac nego mirisljavac.Pogledajte prilog 1399771
Ovaj, jer deca vole kako miriše a iskreno meni je i dalje najbolji onaj stari beli Bohor.
Jel levis 503volim meke gace.. prijaju goozi... trenutno sam se navukao na levis
vazno je da ono u njima nije meko![]()
Dobro kad ovo potrošim prestacu da kupujem.to je sve hemija i treba je izbegavati tamo gde je moguce
sta znaci da li traje?
miris na odeci?
nemam pojma, koristim parfem kad izlazim![]()
da, ja volim stirkane košulje i još neke stvarčiceIzvni Lori al sad me asocirao tab na još jedno pitanje, da li neko još uvek štirka veš?
nemoj na moju rec...ali mozes da se informises..otkucaj u googlu da li su omeksivaci za rublje stetni po zdravlje pa iscitaj sta se piseDobro kad ovo potrošim prestacu da kupujem.
Sve te stvari su na bazi amonijaka i nikako ne mogu biti zdravi,ali eto narod voli kada im mirise ves.Sa druge strane lakse i lepse se pegla ves.Ko ima i masinu za susenje vesa,ne treba da koristi bilo kakve omeksivace,jer je ves iz masine za susenje strasno mekan i prijatan,a isto se brze pegla.nemoj na moju rec...ali mozes da se informises..otkucaj u googlu da li su omeksivaci za rublje stetni po zdravlje pa iscitaj sta se pise
"Ne iznenađuje da su hemijska jedinjenja koja su smrtonosna za ribu štetna i za ljude. Poznato je da “Quats“ izazivaju astmu, a neka istraživanja ukazuju na to da mogu biti štetni i za naš reproduktivni sistem.
Fabrički omekšivači za tkanine imaju i mirise, koji mogu da sadrže više od tri hiljade sastojaka, uključujući i ftalate, za koje se zna da su štetni za zdravlje ljudi, posebno za reproduktivno zdravlje muškaraca. Galaksolidi su sintetički mošusi, takođe čest sastojak omekšivača, koji se tokom vremena nakupljaju u telu. Konzervansi i boje takođe predstavljaju zdravstvene probleme. Metilisotiazolinon je uobičajeni konzervans u omekšivačima i prijavljeno je da je kožni alergen. A sećate se glutarala? Onog koji ubija ribu? Takođe izaziva astmu i kožne alergije kod ljudi."
Koji omekšivač koristite, koji preporučujete?
Koji vam najduže traje?
Volim da menjam ali ne volim da se zeznem. Onda moram da ga potrošim do kraja takav kakav je
Trenutno već neko vreme koristim
![]()
Mislis na ovaj zuti? Meni jeste lep, ne ovako kada otvoris cep I pomirises vec posle koriscenjaSamo želim da kažem da smo hteli izginuti sad kad smo se pakovali odozdo ka zapadu
Imali smo iz njemačke (!!!) osobe koje poručuju upravo ovaj omeksivac i to od ne jugovitja vetj od njemaca
Nešto su vam napokovali u taj miris![]()
Meni ko god dolazi donosi ga ali se dosjetili Turci sad ima u njihovim radnjama.Samo želim da kažem da smo hteli izginuti sad kad smo se pakovali odozdo ka zapadu
Imali smo iz njemačke (!!!) osobe koje poručuju upravo ovaj omeksivac i to od ne jugovitja vetj od njemaca
Nešto su vam napokovali u taj miris![]()
Meni ko god dolazi donosi ga ali se dosjetili Turci sad ima u njihovim radnjama.
Mislis na ovaj zuti? Meni jeste lep, ne ovako kada otvoris cep I pomirises vec posle koriscenja![]()
Istina. Ako ne mirise ne registrujem da je cistoSamo stari beli Bohor, eventualno zuti Duel. Sve su to otrovi, sto jaci miris vise trovanja. Zaboravili smo miris cistog, bez icega, samo malo praska, vode i susenje na svezem vazduhu.