Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Dušek je 24 soma nov za gostinjsku sobu u kojoj neko spava par dana godišnje. Ja imam vodeni krevet sa svetlom, grejačima i masažerima. Bez android sistema naravno.
Lupas gluposti, imam s21 ultra I **** kevu svakom iphonu, mogu samo da zamisli sta mu radi s22 ultra.
Ti nemas pojma o telefonima, verovatno ne bi imao pojma ni kako da stavis custom rom, nesto sto iPhone user moze samo da sa ja da uradi....
Pališ se na gurku taj tvoj drndoid radi pola godine kako treba posle kukaj plači a ajfon po 5 godina evo žena ga ima. Telefon isti kao prvog dana. Dok ti promeniš 10 telefona ha ha ha ko se tu zajebo
Ajfon je večan alooo žena kaže ne čuje se ništa serviser kaže uzmi alkohol prebriši fatom mrežicu zvučnika telefona opet ko nov. Ja za to vreme promenio dva kineska krš androida i jedan majkrosoftov poluproizvod.
Ajfon je večan alooo žena kaže ne čuje se ništa serviser kaže uzmi alkohol prebriši fatom mrežicu zvučnika telefona opet ko nov. Ja za to vreme promenio dva kineska krš androida i jedan majkrosoftov poluproizvod.
Hahaha iPhone 3gs j imao to sranje, odvratan telefon, pogotovo onaj kabl za punjenje I ulaz u samom telefonu, puklo mi 3x za manje od godinu ipp sto sam ga imao..