Koji od ponudjenih tel odabrati?

• Začetnik teme Začetnik teme Dany6
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Препоручио бих ти Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB 6GB, има бољу камеру од Xiaomi Redmi Note 9, једина спецификацију у којој Xiaomi Redmi Note 9 предњачи јесте за неких 500mAh више.
Стари модели, већ им је укинута подршка!
Треба погледати Xiaomi Poco X3 Pro. Пала му је цена а телефон одличан!

**** kevu koliko je bolji od iOS, sistem koji mozes da se ***** jer to sto dobijes to je to. Covece odes,s kines koji hoces i milina... Sa iShit ni bateriju nisi u mogucnosti da zamenis niti ekran vec moras u njihov servis...

И одрапете 40.000 за екран ако имаш ноч. Па сунце ти, пристојан телефон кошта 35.000 а овде добијеш само стакло. :hahaha:

**** kevu koliko je bolji od iOS, sistem koji mozes da se ***** jer to sto dobijes to je to. Covece odes,s kines koji hoces i milina... Sa iShit ni bateriju nisi u mogucnosti da zamenis niti ekran vec moras u njihov servis...
Palamudiš svi kineski android telefoni su lepljeni i moraju da se greju u rerni kako bi se otvorili da zameniš bateriju koja usput ne stigne da se istroši jer telefon rikne mnogo ranije.

Palamudiš svi kineski android telefoni su lepljeni i moraju da se greju u rerni kako bi se otvorili da zameniš bateriju koja usput ne stigne da se istroši jer telefon rikne mnogo ranije.
Lupas gluposti, imam s21 ultra I **** kevu svakom iphonu, mogu samo da zamisli sta mu radi s22 ultra.
Ti nemas pojma o telefonima, verovatno ne bi imao pojma ni kako da stavis custom rom, nesto sto iPhone user moze samo da sa ja da uradi....

Pališ se na gurku taj tvoj drndoid radi pola godine kako treba posle kukaj plači a ajfon po 5 godina evo žena ga ima. Telefon isti kao prvog dana. Dok ti promeniš 10 telefona ha ha ha ko se tu zajebo :lol:
Hahaha ti se zajwbao, imam I s7 edge ( tacnije dao caletu ore godinu dana) I s8+, iPhone tvoje zene naspram tih izgleda kao igra ja, cak I naspram xiaomi telefona izgleda jadno. Hahaha ti si se zajabao sto si zenu ubedio da je iPhone dobar, crone ti nesto mora unovlascen servis gde ti naplate Nov ekran kao pola telefona. Samo lud covek moze da kupi iPhone...

Pa da kupiš nov android i posle daš ćaletu a ćale babi, dedi a ti kao moraš ponovo nov. Ništa mi ne pričaj.
Ima se moze se, kupim I dusek od 60k a neko od 20k
Sve u svemu iSheep je shit uvek bio i uvek ce biti. Jbt pre par godina novina I'm bila bezicno punjenje, iSheep masa ovlazila a LG G3 imao to a 4x manje kostao I to 2god pre. Hahaha gleda kada za 4 godina objave foldable telefon kao inovaciju..

Sve u svemu iSheep je shit uvek bio i uvek ce biti. Jbt pre par godina novina I'm bila bezicno punjenje, iSheep masa ovlazila a LG G3 imao to a 4x manje kostao I to 2god pre. Hahaha gleda kada za 4 godina objave foldable telefon kao inovaciju..
Ja za dušek dam 120k,al za telefon malo teže :)

Jedino što ćale dok ti to sve poplaća spava ko fakir na ekserima :rotf: Lako je tuđim qrtzem po koprivama mlatiti kada zaradiš bićeš daleko racionalniji i vrednovaćeš svaki dinar.

Jedino što ćale dok ti to sve poplaća spava ko fakir na ekserima :rotf: Lako je tuđim qrtzem po koprivama mlatiti kada zaradiš bićeš daleko racionalniji i vrednovaćeš svaki dinar.
Pa bas zato sto I sam zaradjujem znam da cenim, eto ne pusi, ne pijem, niti zena niti ja, pa samo na tome smo dobri 30000-40000din.al neka kukaces ti kada te pedja budu njakala jer si bio stipsa pa dao 20k za dusek

Back