- Poruka
- 637
Које музичке инструменте волите? Наравно, не по физичким одликама, већ по звуку који производи.
Лично, волим клавир, харфу и флауту.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Klavir, električna gitaraКоје музичке инструменте волите? Наравно, не по физичким одликама, већ по звуку који производи.
a elonaora znades li ti da svuk elektronske gitare zavisi od procesora takozvanoga gitarskoga procesoraKlavir, električna gitara
Коју музику слушаш онда? Класичну претпостављам као један жанр. А други инструмент у ком жанру музике? Или жанровима.Klavir, električna gitara
a koja velicina vijoline ima ih cetriAkustična gitara i
Violina...
Ne razumem se u violine .a koja velicina vijoline ima ih cetri
msm jel volis vece ili manje
pa ima razlicitih zvukovaNe razumem se u violine .
Govorim o njenom zvuku i kako taj zvuk utiče na mene.
Може ли овако нешто када је у питању виолина, мало полетнија мелодија из филмаAkustična gitara i
Violina...
Чуо сам раније ову мелодију. Предобра је.Više sam za sad-varijante ,
ali može zvuk violine fino da se iskombinuje sa ostalim instrumentima..
Ne mora biti samo klasika upitanju , mada ..Ovo me oduševljava-
Vivaldi ..Deo iz "Četiri godišnja doba"Чуо сам раније ову мелодију. Предобра је.
Јаооо да. Не могу веровати да сам то заборавио. Ужас.Vivaldi ..Deo iz "Četiri godišnja doba"
Vivaldi ..Deo iz "Četiri godišnja doba"
SveКоју музику слушаш онда? Класичну претпостављам као један жанр. А други инструмент у ком жанру музике? Или жанровима.
Stvarno me ne interesuje...a elonaora znades li ti da svuk elektronske gitare zavisi od procesora takozvanoga gitarskoga procesora
msm mozda niste znala ? tu cinjenicu i taj fakt i to
Sve žanrove.Џез, блуз?