Koji mjuzikl biste rado zeleli da vidite na scenama Beograda

Koji mjuzikl biste zeleli da gledate u Beogradu

• Phantom of the opera

glasova: 9 42,9%
  • Jesus Christ Superstar

glasova: 2 9,5%
  • Cats

• West side story

glasova: 6 28,6%
  • Lion king

• Ukupno glasova
    21
  • Anketa je zatvorena .
pa k'o velim, da prvo vidim nase, pa onda nji'ove
Chorus line sam gledala prvo tamo, pa mi je nasa predstava bila nevidjeno glupa i dosadna

a, pa ako ćeš ponovo da ideš onda je to dobra odluka.
Što se Chorus Line-a tiče, ja nisam gledala nji'ove, pa mi opet naša bila glupa i dosadna. :D

P.S. E, a je l' se teško dobija američka viza?

Imamo samo dolare :twisted:
:lol:
jos malo ot:
Uvek su mi na broadway bile zanimljivije drame od mjuzikla. Lakse se nadju karte, a i vidis neke poznate likove kako se ne snalaze na sceni ;) . Mada, koliko se secam, bilo je i svetlih primera:
Cat on a hot tin roof - Kathleen Turner i Charles Durning
A Christmas carol - Patrick Stewart
The Vertical Hour - Julianne Moore i Bill Nighy

Nisam odgledala (i ubicu se zbog toga) Ralph Fiennes-a u The Faith healer, mada kazu da i nije bilo vredno gledanja, ali sam zato odgledala na West End-u Jeremy Irons-a u Embers. Uff, sto je to dobra predstava (najvise zahvaljujuci njemu)
Da se vratim na temu...
Ne znam ko bi mogao da igra Viktora/Viktoriju. Ne znam ko kod nas tako dobro peva, a ako peva prosecno, ode predstava u ....
Cujem da ce PNT da radi Maratonce....mjuzikl...hm....:?

Ne znam ko bi mogao da igra Viktora/Viktoriju. Ne znam ko kod nas tako dobro peva, a ako peva prosecno, ode predstava u ....

Идеја о Виктор-Викторији, је у ПНТ-у присутна 3-4 године, а зашто није дошло до реализације то ми
стварно није јасно. То је веома добар мјузикл, са одличном, духовитом причом и занимљивим и
захвалним ликовима. Чини ми се да није ни претерано скуп. Не знам како стоје ствари са ауторским
правима...
Што се тиче главне улоге коју је неко овде поставио као проблем у евентуалној нашој реализацији, ја
ту видим Ану Софреновић, која би то и глумачки, и певачки и појавом могла да изнесе на завидном
нивоу. Она је таман у неким средњим годинама, које су потребне за ову улогу.
Мушке улоге нису проблем ту је Вујке, Раде,... а зашто да не и Слободан Стефановић, иако је млађи
од осталих...

Што се тиче главне улоге коју је неко овде поставио као проблем у евентуалној нашој реализацији, ја
ту видим Ану Софреновић, која би то и глумачки, и певачки и појавом могла да изнесе на завидном
нивоу.
uh, sa boldovanim teško da mogu da se složim.

@ Comfortably:

Reci mi, da li si možda gledala nekada Dajanu Rig na sceni? (to je moja omiljena glumica i mnogo bih volela da je gledam u pozorištu :oops: :) )
I da li si gledala ovu relativno novu vestendovsku verziju ''Filadelfijske priče'' (u Old Viku)?
Slobodno pričaj i o dramam, mene sve zanima!
A sad mi pade na pamet i jedan ''mali'' mjzikl koji je igran na Edinburškom festivalu pre nekoliko godina i dobio je tako dobre kritike da je posle igran neko vreme u Londonu - ''The Translucent Frogs of Quuup''. Zvuči jako zanimljivo - samo dvoje glumaca + pijanista na sceni, muzika i tekstovi parodija/omaž Kolu Porteru (''it's too darn hot, cucumber cool it's not'' :D ), sve ima oneku neku parodčno-satiričnu notu. Znam da je verovatnoća mnoogo mala, ali ipak da pripupitam da nije neko slučajno to gledao?

quuup_content_bg.jpg

нивоу.

uh, sa boldovanim teško da mogu da se složim.

А зашто? Истина, нисам је дуго видела, тако да не знам како тренутно изгледа, али је глумачки сасвим ок.

А зашто? Истина, нисам је дуго видела, тако да не знам како тренутно изгледа, али је глумачки сасвим ок.

ja sam ''pojava'' shvatila kao ''zanimljiva scenska pojava'' (ne znam kako bih to tačno derfinisala, ali mislim na ono kad vam je neki glumac/glumica zanimljiv i privlačan a da pri tom ne mora da bude ni lep ni zgodan pa čak ni naročito dobar glumac :-| ). Nisma htela da kažem da je ružna ili tako nešto, nego da mi je nekako tunjava i prazna.
A kao glumica mi je uvek bila očajna (nije baš da ne zna da izađe na scenu da se ne saplete, ali nije baš ni da zna da dočara neki lik).... Barem je moje mišljenje o njenim sposobnostima takvo. :)

Reci mi, da li si možda gledala nekada Dajanu Rig na sceni
Jesam, u Medeji (bese to davne 93 ili 94, ne mogu sad da se setim. Bila je opasna 8)
Pokusavam da se organizujem za neki odlazak u London, nadam se da cu da uhvatim kartu za nesto zanimljivo

I da li si gledala ovu relativno novu vestendovsku verziju ''Filadelfijske priče'' (u Old Viku)?
ne, ali se nadam da cu gledati (ako se bude davalo dok se ja dokotrljam do tamo)

Zao mi je sto sam imala priliku samo jedanput da je gledam...mozda mi se posreci jos koji put :-)

Ma ja sam rekla sebi - sledeći put kad bude nešto igrala ja prodajem dušu đavolu (za vizu, a za kartu ću nekako da se snađem) i putujem za London. 2004. je igrala u ''Suddenly, Last Summer'' i kritike su bile super (čitave predstave, ne samo njene glume). Dođe mi da se ubijem, jer ja obožavam Tenesija Vilijamsa, a ovo mi je jedna od njefgovih omiljenih drama.

Zar nije trebalo da dame Diana igra u "Sve o mojoj majci" u Old Vic-u krajem prosle godine? Sta bi od toga?

Trebalo je. Igrali prošle godine nekoliko mesci. dajana dobila dobre kritike, čitava predstava onako, šarene.

dianarigg_0917.jpg

mother372.jpg

gallmother2-6308.jpg

Ako je neko zainteresovan, imam snimak Magbeth-a sa Ian McKellen-om i Judi Dench. Uf, kakva predstava...

Imam i ja! Gledala sam kad sam radila neki seminarski iz Magbeta. Diiiiiiiiiiiiiiiivnooooooooooo!!

ja sam ''pojava'' shvatila kao ''zanimljiva scenska pojava'' (ne znam kako bih to tačno derfinisala, ali mislim na ono kad vam je neki glumac/glumica zanimljiv i privlačan a da pri tom ne mora da bude ni lep ni zgodan pa čak ni naročito dobar glumac :-| ). Nisma htela da kažem da je ružna ili tako nešto, nego da mi je nekako tunjava i prazna.
A kao glumica mi je uvek bila očajna (nije baš da ne zna da izađe na scenu da se ne saplete, ali nije baš ni da zna da dočara neki lik).... Barem je moje mišljenje o njenim sposobnostima takvo. :)

У реду "појава" се може третирати и на тај начин, у овом случају мислила сам баш на њен физички изглед.
Елем, не знам како тренутно изгледа и да ли је у форми, како физичкој, тако и глумачкој.
Не бих се сложила с тобом око ових глумачких квалификација, али о укусима се не расправља, па тако нек'
остане свако при свом ставу. 😄

e, privalova, sad si mi napravila rusvaj....:lol:
kako cu ja jadna sad da se organizujem...kopaj tunel preko vozdovca, ako ne nabavim kintu, da ti se pridruzim :twisted:
O.T. videh se sa jednom drugaricom posle duzeg vremena, i ona mi saopsti da je gledala "Breath of life" sa Maggie Smith i Judi Dench...jos uvek se zelenim od jeda i oporavljam od soka
da se vratim na temu...pre neki dan sam (po milioniti put) gledala film Adventures of Priscilla, queen of the desert. Cini mi se da je to u Sidneju postavljeno kao mjuzikl, volela bih da ga vidim (al' mi malo daleko)

e, privalova, sad si mi napravila rusvaj....:lol:
kako cu ja jadna sad da se organizujem...kopaj tunel preko vozdovca, ako ne nabavim kintu, da ti se pridruzim :twisted:
O.T. videh se sa jednom drugaricom posle duzeg vremena, i ona mi saopsti da je gledala "Breath of life" sa Maggie Smith i Judi Dench...jos uvek se zelenim od jeda i oporavljam od soka
da se vratim na temu...pre neki dan sam (po milioniti put) gledala film Adventures of Priscilla, queen of the desert. Cini mi se da je to u Sidneju postavljeno kao mjuzikl, volela bih da ga vidim (al' mi malo daleko)

Comfortably, ti si moja izgubljena sestra bliznakinja iliti hermanita gemella!! :D
''Prisila'' je jedan od mojih najomiljenijih filmova svih vremena! A Megi i Džudi - :heart: !
Evo ja gledala aranžmane za London na sajmu turizma prekjuče i sve ih pitam ''a kad će vam izaći aranžmani za period 15. maj - 7. jun?'' a oni me gledaju k'o ludaka. :D
Ništa, onda kopamo tunel - ti kreni s Voždovca, ja se ulivam kod Autokomande (samo da ne skrenemo pogrešno kod Albukerkija :D )

Back