Radomi Mihajlovic
Zainteresovan član
- Poruka
- 106
Koji mi program preporucujete za prezentaciju, gde zelim da snimim glas preko mikrofona uz prezentaciju mog programa. Dobroi bi bilo da je free.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Либреофис би требало да може да прође поготово ако ће презентација бити после снимљена у PDF или ти није посебно важан формат...Koji mi program preporucujete za prezentaciju, gde zelim da snimim glas preko mikrofona uz prezentaciju mog programa. Dobroi bi bilo da je free.
Чудно, неадвно сам инсталирао Видовс 10 у оквиру виртуалне машине - нисам имао никакв офис пакет инсталиран? Да не мислите случајно на веб верзије ?Power Point, to bi trebao i da imas na kompu, pa ne moras nista da instaliras
Tamo imas opciju da ubacis zvuk, bilo da je sa YT ili snimljen. Samo moras da je pronadjes i da se snadjes, to mozes na YT da vidis
Na Win.-u se MO doplacuje,a i mnoge druge aplikacije.Чудно, неадвно сам инсталирао Видовс 10 у оквиру виртуалне машине - нисам имао никакв офис пакет инсталиран? Да не мислите случајно на веб верзије ?
Такође недавно сам на послу добио машину директно из продавнице са инсталираним Виндовс 10 - такође није био инсталиран канцеларијски пакет. Шта ћу стручна служба је накнадно инсталирала канцелариски пакет за који су већ имали лиценце...
Nisam ja previse strucna tehnicki.Чудно, неадвно сам инсталирао Видовс 10 у оквиру виртуалне машине - нисам имао никакв офис пакет инсталиран? Да не мислите случајно на веб верзије ?
Такође недавно сам на послу добио машину директно из продавнице са инсталираним Виндовс 10 - такође није био инсталиран канцеларијски пакет. Шта ћу стручна служба је накнадно инсталирала канцелариски пакет за који су већ имали лиценце...
Nisam ja previse strucna tehnicki.Чудно, неадвно сам инсталирао Видовс 10 у оквиру виртуалне машине - нисам имао никакв офис пакет инсталиран? Да не мислите случајно на веб верзије ?
Heh 150e Win + 250e Office, Mac se isplati jer imas i OS i Office uz komp za dzNa Win.-u se MO doplacuje,a i mnoge druge aplikacije.
Рецимо то овако...Nisam ja previse strucna tehnicki.
Znam ovo jer sam pravila prezentacije za skolu.
I na mom kompu ima Power Point i tu sam ih i pravila, a da nista nakdnadno nisam instalirala.
Mislim da na svakom racunaru postoje Vord, Eksel, Pover Point,... ili sam ja samo naletala na one koji ove programe imaju...
Shvatila sam sta hoces da kazes.Рецимо то овако...
Даш "комшији" да ти инсталира оперативни систем па ће он одмах да ти убаци и остале "основне" програме - тј оно што он мисли да треба да буде - наравно пиратско...
Ако пак уђеш у продавницу и одлучиш да ти сви програми буду легални - тј са одговарајућом лиценцом - схватићеш да није тако јефтино имати све програме одмах инсталиране (мислим на оне професионалне за које сви мисле да им баш они требају).
Што се тиче канцеларисјких пакета у претходној поруци сам навео неке који могу да одраде посао...
И моје дете је за школу домаћи задатак - "израда презентације" одрадило на либреофису у Линуксу и никаквих проблема није имала од стране наставника...
Ma ima ,ali opet je to strecanje,sa tim kljucevima.Heh 150e Win + 250e Office, Mac se isplati jer imas i OS i Office uz komp za dz
Ali ima sajtova koji prodaju jeftine kljuceve za Win sw![]()
Tebi nije, dobijes kljuc, ukucas kad te pita, i sve pet, ko da si dao brdo evaraMa ima ,ali opet je to strecanje,sa tim kljucevima.
Nije za privatno koriscenje,ali za firme nije bas preporucljivo,ali sta ti ga znam,ljudi reskiraju.Rizik se nekad isplati.Tebi nije, dobijes kljuc, ukucas kad te pita, i sve pet, ko da si dao brdo evara![]()
Eto Keynote dodje uz Mac-a besplatno, mozes da snimis zvuk i video u prezentaciju bez problemaLjudi ja sam trazio savet koji program za prezentaciju mog programa sa zvukom, a ne ove vase komentare.
у поруци бр 3 имаш више предлога па пробај шта ти одговараLjudi ja sam trazio savet koji program za prezentaciju mog programa sa zvukom, a ne ove vase komentare.
Microsoft powet point 2007 najbolji može se skinuti sa googla besplatno.…Koji mi program preporucujete za prezentaciju, gde zelim da snimim glas preko mikrofona uz prezentaciju mog programa. Dobroi bi bilo da je free.
To sto se moze skinuti besplatno ne znaci da je besplatanMicrosoft powet point 2007 najbolji može se skinuti sa googla besplatno.…
Znam.To sto se moze skinuti besplatno ne znaci da je besplatan![]()
ljudi su ti dali validne komentare a to sto ti ne znas da dodas zvucni zapis to je vec drugi problem i druga temaLjudi ja sam trazio savet koji program za prezentaciju mog programa sa zvukom, a ne ove vase komentare.
Ako ниси схватио сам, да ти кажем да овде има чланова који ти неће дати савет него се спрдати како нешто не знаш. Некада су рачуновође биле озлоглашене, ти си ниже биће ако ниси набубао бројеве конта.Ljudi ja sam trazio savet koji program za prezentaciju mog programa sa zvukom, a ne ove vase komentare.
Ja sam full office 2007 imao za dzabe .To sto se moze skinuti besplatno ne znaci da je besplatan![]()
Brate ovo je forum ,ovde su zivi ljudi nije to samo otvoris temu i to je to gotovo.Ljudi ja sam trazio savet koji program za prezentaciju mog programa sa zvukom, a ne ove vase komentare.