Koji majonez najviše volite

Rezultat slika za mayovita majonez

Majovita light je odličan majonez.

Od drugih majoneza ugl Thomy klasični delikatess. Thomy salad je fantazija za bečku šniclu!

Imam jednu poslalsticu koju obožavam, a to je kombinacija palačinke, thomy majoneza i argeta riblje paštete (losos) sa naseckanim slanim zelenim maslinama.

Majonez obično stavljam u sendviče sa paradajzom, ali najviše na kuvana jaja, delimično rovita, za doručak. Prepolovim ih na pola, stavim malo majoneza odozgo, prepečen hleb i neku salatu. To mi je najbolja solucija kada me čeka dug dan u gradu.

Kupovinom štapnog mixera sam prestao da puno trošim kupovni majonez ali kad bih kupovao uvek bi bio Thomy delikatesni ili Heinz salatni...da li po navici ili šta.
Inače priznajem nikako kući ne mogu da dobijem taj ukus iako sam svašta kombinovao...verovatno neka hemija ipak čini svoje :lol:

Poslednja izmena:
  • Podržavam
Reactions: Red
Kupovinom štapnog mixera sam prestao da puno trošim kupovni majonez ali kad bih kupovao uvek bi bio Thomy delikatesni ili Heiunz salatni...da li po navici ili šta.
Inače priznajem nikako kući ne mogu da dobijem taj ukus iako sam svašta kombinovao...verovatno neka hemija ipak čini svoje :lol:
Imamo temu o domaćem majonezu, ako poželiš da podeliš recept.
https://forum.krstarica.com/threads/domaci-majonez.819900/

Hemija svakako daje neki puniji ukus. :lol:

Некад сам користио полимарков мајонез онда су га покварили па сад узимам дијамантов мајонез није лош и томијев мада није онај стари је био закон

Kupovinom štapnog mixera sam prestao da puno trošim kupovni majonez ali kad bih kupovao uvek bi bio Thomy delikatesni ili Heinz salatni...da li po navici ili šta.
idu bas sva ulja odlicno,stavis i maslinovo i suncokretovo i tu si,senf dodam na kraju,kiseli krastavcici isto moze

Tako je..nekada je majonez bio u friziderima , vise nije a i treba svi da procitaju sastav industrijskog majoneza
evo citam upravo sa pakovanja
sastojci : suncokretovo ulje 78%
žumance 6%
u ostalih 16% ide : voda, so, senf, sircetna kiselina, zacini,slacica, šećer, antioksidanti, tragovi mleka , regulator kiselosti, acetatna kiselina itd

Back