Žalosna Sova.
Zainteresovan član
- Poruka
- 220
Vidim da ima dosta ljubitelja majoneza,i vodi se žestoka polemika.Pa reših da otvorim temu o majonezu,preciznije koji majonez najviše volite?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imamo temu o domaćem majonezu, ako poželiš da podeliš recept.Kupovinom štapnog mixera sam prestao da puno trošim kupovni majonez ali kad bih kupovao uvek bi bio Thomy delikatesni ili Heiunz salatni...da li po navici ili šta.
Inače priznajem nikako kući ne mogu da dobijem taj ukus iako sam svašta kombinovao...verovatno neka hemija ipak čini svoje![]()
p onda daj sve sto jedemo da nam neko otkrijeVidim da svi vole Thomy.
Znate li da se Thomy proizvodi u Srbiji?
MIslim da je receptura promenjena da li 2012. ili 2013. godine. Ako imate nekoga da radi u Surčinu, može da vam kaže šta sve ide od Hemije u Thomy majonez.
idu bas sva ulja odlicno,stavis i maslinovo i suncokretovo i tu si,senf dodam na kraju,kiseli krastavcici isto mozeKupovinom štapnog mixera sam prestao da puno trošim kupovni majonez ali kad bih kupovao uvek bi bio Thomy delikatesni ili Heinz salatni...da li po navici ili šta.
Inače priznajem nikako kući ne mogu da dobijem taj ukus iako sam svašta kombinovao...verovatno neka hemija ipak čini svoje![]()