Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 236.277
to ce laika samo zbuniti,posto rekosmo i3 uzimas sledece je brend najkomercijalniji kod nas i da ti se izgled dopada,kad suzis izbor uporedis velicinu hda, memoriju i grafiku i to je to
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kada neko dava savet o kupovini, treba se odmah pitati kakav interes ima.
Na navedeni link je opisano što smo i mi naveli, samo što mi nemamo nikakav interes, oni imaju.
Jedino sam primetio kada kupuješ od naših da većina ima posebno stare modele i teško reći za koje tržište namenjeno.
Naprimer od navedenog linka, njihova preporuka preduzeća, uzeo sam jedan za primer:
ACER Aspire notebook AO1131C0GV 19.989 RSD
Model AO1131C0GV koji se po eu više ne prodaje,
navedeni broj modela, po tom broju ne može se reći koji je stvarno model od proizvođača.
Što za mene znači neka mućka, šta imaju od toga nemam pojma jer svaki model
ima svoju oznaku po kojoj se može proveriti koji je uopšte, naprimer:
Acer Aspire One Cloudbook 11 AO1-131-C5D5, UK (NX.SHFEK.001) 30.10. 2015 Cena € 254 , 05.05. 2016 spala na € 161, jer od petog meseca izašao drugi model.
Acer Aspire One Cloudbook 11 AO1-131-C58K (NX.SHFEG.001)
Acer Aspire One Cloudbook 11 AO1-131-C5VW (NX.SHFEV.002)
Acer Aspire One Cloudbook 11 AO1-131-C7X9 (NX.SHFEG.004)
Acer Aspire ES1-131-C0V8 black, PL (NX.MYGET.003)
Kao trgovac naravno imam pristup bazi podataka od Acer i mogu sve proveriti, naravno da navodim tačne podatke, koja je moja dužnost.
Cek pa Vi kazete da netreba naruciti model preko neta da stigne na kucnu adresu iz recimo win wina ili gigatrona ili...?
i online je isto dobije se garancija ali za takve stvari bolje licno,nije isto zapakovan laptop i neotpakovan,meni su prodali sa zakljucanim biosom znaci neko ga je cackao i zamenio sam za neotpakovan
ovaj u svakom slucaju ,417 pozitivnih ocena prodavac nema brige