Koji kg viska?

Earring

Elita
Banovan
Poruka
21.131
E pa dragi moji i drage moje,

ne znam da li je bila slicna tema, ali se ne secam.

Cuveno zensko pitanje - da li me i dalje voli ako sam se (malo) ugojila?

Sta vi mislite - da li muskarac ako voli zenu ce da je voli jednako i ako se ugoji, i da je ne tera da smrsa, ili je prava ljubav ako je motivise i inspirise da skine visak kilograma?

I sta ako

slucaj 1 - ona nije nezadovoljna svojom kilazom i izgledom
slucaj 2 - ona jeste nezadovoljna svojom kilazom i izgledom

Sta mislite?

Sta vi mislite - da li muskarac ako voli zenu ce da je voli jednako i ako se ugoji, i da je ne tera da smrsa, ili je prava ljubav ako je motivise i inspirise da skine visak kilograma?

I sta ako

Sta mislite?
Mislim da ce je ako je voli podsticati da se ugoji, da ce je utoviti k'o Zorica Brunclik Kemisha, da se ne bi shvalerala, da bi je imao samo za sebe bez straha da ce mu je preoteti neko drugi. :deda:

e pa ja nisam pametna
ranije sam mislila da me voli jer me motivise da smrsam posto sam htela da budem mrsavija, a sad kad sam deblja i necu da smrsam opet mislim da me voli jer kaze da mu ne smeta
ko je ovde lud :lol:
ili smo oboje :lol:

I sta ako

Sta mislite?
naravno volecu je i dalje al mi nece biti privlacna i gledacu druge zene kao sto se i ona lozi na moje mocno zmijsko telo

primera radi, volela sam ga i kad je bio deblji i sad kad je smrso ( o paradoksa, kad sam ja mrsava on je deblji, i obrnuto), a kad je hteo na dijetu ja sam mu licno pravila jelovnik i smrso je 8 kg za mesec dana
ono sto svakako vise volim je da ga ima, nego da ga nema :(
mrzim mrsave muskarce

moze biti moze biti :lol:
:lol: Nego kako. ;)
primera radi, volela sam ga i kad je bio deblji i sad kad je smrso ( o paradoksa, kad sam ja mrsava on je deblji, i obrnuto), a kad je hteo na dijetu ja sam mu licno pravila jelovnik i smrso je 8 kg za mesec dana
ono sto svakako vise volim je da ga ima, nego da ga nema :(
mrzim mrsave muskarce
:eek: Ovaj... ne znam kako da ti ovo kazem... a da ti ipak kuvanje prepustis nekome drugom, npr. da angazujes kucnu pomocnicu koja ce vam biti kuvarica...

:lol:

ja bi rekla daje tebi kranje vrijeme da se ozenis :lol:
:lol: :zag:
Pa sta da joj kazem kad si ti vec u prvom postu sve rekla. :ok: Muskarci kad vole, vole, bez obzira kako im draga izgleda. :)

Šta se podrazumeva pod "koji kilogram viška"? :think:

Ova organska lepotica je meni predivna a nekima bi bila debela

10yi2on.gif

I sta ako

Sta mislite?
Msm da je njima to mnogo manje bitno i da oni imaju nešto drugačiju zamisao od nas šta je par kg viška i lepo žensko....

I sta ako

Sta mislite?
mislim da zavisi od ukusa a i kolicine gojenja, nije isto ako od mrsave zene kad se priuda neka nabaci 50 kila i postane ko americka domacica...vecina ljudi se kako godine prolaze goji, usporava se metabolizam i to se na jedan ili drugi nacin desi, ali zapustiti se i otici u ekstrem je problem...obrni okreni meni nisu jasne te koje nabace celu svoju tezinu kad se priudaju, zar ne zelis da izgledas lepo za onog drugog (vazi i za muskarce), ali opet sta je zenama debelo u muskim ocima to izgleda drugacije...generalno ne sticem utisak da ce neko prestati da voli jer je neko nabacio koje kilo, sad da li ce ti sugerisati da smrsas ili te naprotiv jos vise toviti stvar je ukusa....kome su manje promene dovoljne da prestane da voli, rekla bih da nikad nije ni voleo.

Šta se podrazumeva pod "koji kilogram viška"? :think:

Ova organska lepotica je meni predivna a nekima bi bila debela

10yi2on.gif
Ovo je i više nego lepo žensko... samo devojka drugog tipa građe sa njenom kilažom ne bi bila ni približno lepa... zato što bi joj sve otišlo u određeni deo tela... ova žena je savršeno građena i dobro izgleda i sa pet viška i sa pet manjka... Ne mogu sve žene isto da iznesu određenu kilažu na određenu visinu.

Zamaraš se glupostima.
Ako te voli voleće te i debelu.
A i dosta je da počne da te zove "debeli"
smršaćeš sama.

A šala na stranu, ima načina da se
ujedno i smrša i poboljša zdravstvenoi stanje.

Žena je skinula 20kg sala i popravila zravlje.
Da se nebi shvatilo kao reklama,
možeš mi se pobratiti preko PP.

Ovo je i više nego lepo žensko... samo devojka drugog tipa građe sa njenom kilažom ne bi bila ni približno lepa... zato što bi joj sve otišlo u određeni deo tela... ova žena je savršeno građena i dobro izgleda i sa pet viška i sa pet manjka... Ne mogu sve žene isto da iznesu određenu kilažu na određenu visinu.

Ovo je Venera tip građe. Moj omiljeni ...zbog ovakvih bih da budem astronaut i nikada ne siđem sa Venere :heart:

e pa ja nisam pametna
ranije sam mislila da me voli jer me motivise da smrsam posto sam htela da budem mrsavija, a sad kad sam deblja i necu da smrsam opet mislim da me voli jer kaze da mu ne smeta
ko je ovde lud :lol:
ili smo oboje :lol:
Niko. Poenta je da voli tebe i da te podržava u tome što ti odlučiš... i ako ti sama voliš svoje telo takvo kakvo je i zadovoljna si njim... i on je zadovoljan... divan muž...:zaljubljena:
Moj jedan dečko je izjavio da bi šutirao ženu u dupe do teretane da se udeblja... tak' da...

Back