didy_yu
Aktivan član
- Poruka
- 1.792
Zaborah na glavno pitanje :wink: Sta joj je cilj? Verovatno da bude najbolja u svom zanatu .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A SAD JA:.............se moj drugar u besnom BMWu vozio
kroz grad,sa 2 gore pomenute.....I tako on ih sarmira
svojom limuzinom,i svojim umecem voznje kroz
jednosmerne ulicice u suprotnom smeru....A onda se
zatekose tu negde kod PLAVOG MOSTA.Pa kad su vec tu jedna
pomene kako bi mogli da malo prozivaju prostitutke.
JEDNA LEPA ZGODNA DEVOJKA,pridje autu ,tu one pocnu
da se cerekaju.... A ta devojka koja nije delovala
ni malo glupo rece,,STA JE SPONZORUSICE,SMEJETE SE...
ZATO STE DOSLE...E PA SMEJEM SE I JA VAMA,JA SE BAR
J...M ZA NEKE PARE,A VI...ZA PAR KRUGOVA PO GRADU,
ILI JEDNO PICE....,,
eto ,ko razume RAZUMECE...POZDRAV :wink:
Slazem sedidy_yu:Ja ne shvatam zasto ste se vi toliko okomili na sponzoruse ? Sta vam smetaju?Nit ih hranite ,nit ih oblacite ...stvarno ne razumem.Ne verujem ni da vam momke otimaju ,pa sta vas onda briga ? Da je to ruzno -jeste ,ali ruzno je i da se laze ,da se krade pa niko o tome ne prica .
jagodica:da li su i zene koje su domacice sponzorushe..?![]()
sta si se odmah uvredila to je samo sala-humor, jedino ako sam upravu pa onda je uredu da se ljutis.A za auto, nemam ja besan auto nego ti imas komplekse (mozda) od takvih momaka, sta se ti nerviras sto tamo neko ima dobar auto,stvaro te ne razumemAnonymous:NeKoo:znate vi ono ILI SI ***** ILI NOVOSADJANINlady me:anakin:sorry ali ja ne mogu da zamislim novosadjanina da nekog maltretira![]()
dodzi malo ovde pa ces ukapirati sto se toliko tangiramo...
NS i BG su definitivno dva sveta...
![]()
![]()
![]()
Tu si skroz u pravu, ali u Novom Sadu je sve manje Novosadjana :?![]()
![]()
![]()
Tvoj smisao za humor (kao i smisao za logiku, sto smo videli iz prethodnog tvog posta) dovoljno govori o tebi... Samo ti vozaj svoja kolica i drzi ih podalje od Novog Sada...
NeKoo:sta si se odmah uvredila to je samo sala-humor, jedino ako sam upravu pa onda je uredu da se ljutis.A za auto, nemam ja besan auto nego ti imas komplekse (mozda) od takvih momaka, sta se ti nerviras sto tamo neko ima dobar auto,stvaro te ne razumem![]()
.Ali nema veze pozdrav za tebe i ne moj da se ljutis
:wink:
lady me:A ja se pitam: Sto ste vi toliko optereceni sponzorusama?![]()
Ocu mozda u subotulady me:I da, ne ljutim se, mozes slobodno da svratis do NS-a. :wink:
AnaMaria:jagodica:da li su i zene koje su domacice sponzorushe..?![]()
Pa po ovoj logici da...![]()
Jos ako ti muz ima pare,a ti domacica...e onda si najgora od svih sponzorusa!![]()
![]()
anakin:AnaMaria:jagodica:da li su i zene koje su domacice sponzorushe..?![]()
Pa po ovoj logici da...![]()
Jos ako ti muz ima pare,a ti domacica...e onda si najgora od svih sponzorusa!![]()
![]()
a sto lupetate...nije mi jasno...u redu da podrzavate, cenite, volite, budete sponzoruse (ustvari, nije u redu ali dobro...) ali sto instistirate na tome da su sponzoruse neke zene koje sa tim nemaju veze? iz nesigurnosti? zelje da vas bude vise, pa kad vas je toliko onda da to napokon postane normalno?
samo stavi ruku na srce pa reci mila pred Bogom i pred narodom DA LI BI SE RADIJE VOZILA U MERCEDESU ILI FICI? misli o tome
i da...izjava da je svaka zena pomalo sponzorusa je blago receno imbecilna...
sponzorusa = prostitutka...sex za pare, poklone i putovanja...nista manje ali ni vise od toga...