koji je vash omiljeni auto...../?

Rece tatko: ''Ako upises sledece godine faks dobijas ovakvog:'' :whistling:
Phlog_Citroen_XM_3036.jpg

Jest'.
Moju kažu da mi ništa na faksu ne trebaju kola, mogu samo da budu problem za parkiranje:lol:
A svejedno ne bih ni uzela od njih.
Kad budem mogla da zaradim, tad ću i da vozim.

Elem, posle višednevnog internet istraživanja mogu reći da mi se ovaj najviše dopada
1964-Chevrolet-Corvair-Convertible-b-r-fa-sy.jpg
Chevrolert Corvair iz 1964:lol:

Znači, kad se zaposlim, treba svakog meseca da odvajam 10000 din, i za nešto više od 6 godina ću imati kinte.
:confused:

:lol:

Lep je.
Nego, mislis da ce za deceniju deceniju i po imati jos neki ocuvan primerak u voznom stanju?
Mada ko zna, one slike mercedesa sto sam ovde kacila koji je '70 godiste a preso samo deset hiljada, je vozio neki bracni par iz Francuske i jedino ga koristili za put na more u Spaniju a kartirali ga vozom natrag. :cool:
Ima se moze se.

Kod nas trenutno ima dva takva Corvaira, jedan u Smederevskoj palanci u nekoj jako sporoj fazi "restauracije", a drugi stoji u dvorištu centru Beograda kao ukras i spomenik (vlasnik je fabrički lud i svaki put izlazi s puškom kad mu neko zagleda auto :lol:)
Za šest godina će imati osetno veću vrednost, tako da što više štediš manje su šanse da ćeš kupiti takvo nešto.

@oskar2215
XM je do ekstra vozilo, poslednji pravi Citroen do C6-ice, oduvek me je zanimalo kakav je on po pitanju udobnosti, komfora i funkcionalnosti.

911s [SK];14491102:
Kod nas trenutno ima dva takva Corvaira, jedan u Smederevskoj palanci u nekoj jako sporoj fazi "restauracije", a drugi stoji u dvorištu centru Beograda kao ukras i spomenik (vlasnik je fabrički lud i svaki put izlazi s puškom kad mu neko zagleda auto :lol:)
Za šest godina će imati osetno veću vrednost, tako da što više štediš manje su šanse da ćeš kupiti takvo nešto.

@oskar2215
XM je do ekstra vozilo, poslednji pravi Citroen do C6-ice, oduvek me je zanimalo kakav je on po pitanju udobnosti, komfora i funkcionalnosti.

Nikad se nisam vozio u njemu ali otac kaze da je auto odlican po svakom pitanju posto je njegov prijatelj posedovao jednog. Ne bih da sad pametujem posto nisam najbolje upucen ali jedino mi je malo sumnjiva ta prica oko hidraulike da je popravka mnogo skupa ako se pokvari itd. Nisu ni mnogo skupi koliko sam mogao primetiti iskreno mislio sam da kostaju vise. Evo jedan koji mi izgleda ok: :)

http://www.polovniautomobili.com/oglas512250/citroen_xm_turbo_ct/

Poslednja izmena:

Back