- Poruka
- 93.022
Koji je vaš omiljeni instrument?
Moj je gitara.
Moj je gitara.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gitara.Koji je vaš omiljeni instrument?
Moj je gitara.
Gitara.
I violina.(poseban zvuk jecanja)
violina je posle el. gitare najluđi instrument
stvarno ovo ne ide posle Lakatoša60 Minutes with The Sad Violin
Eh,stvarno ovo ne ide posle Lakatoša![]()
uf da i harmonika je ludački instrument, pogotovo kad je uvati ludak Bata KandaHarmonika i Violina.Ne mogu sam za jedan da se odlucim.
Ono što je interesantno ovde je da je instrument naštimovan na 432 Hz standard. Normalal, koincertni standard je 440 Hz.Moćna gitara...
Estas Tonne:Internal Flight
U to se ne razumem...ja sam samo slušalac.Ono što je interesantno ovde je da je instrument naštimovan na 432 Hz standard. Normalal, koincertni standard je 440 Hz.
Kažu da je 432 Hz štim prirodniji, blaži i milozvučniji i ima lekovito svojstvo. Đuzepe Verdi je svoja dela izvodio u ovom štimu.
Sećam se ovoga. Zaključili smo da @Corvus svira gitaruGitara i čelo...a-ha---što da ne...
Mozart Heroes:Symphony No.40-Enter Sandman
Ko je doneo taj zaključak?Sećam se ovoga. Zaključili smo da @Corvus svira gitaru
to deluje podsvesno. Samo ti se svidja, ili ne svidja a ne znaš zašto.U to se ne razumem...ja sam samo slušalac.
Baš tako...ili godi ili ne...to deluje podsvesno. Samo ti se svidja, ili ne svidja a ne znaš zašto.