Koji je vaš EDC nož (Every Day Carry)

• Začetnik teme Začetnik teme Knife
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
@ KODZO: Kao prvo - hvala na savetu, bice usvojen :D (mada noz nije za mene, vec hocu burazeru da uzmem nesto za rodjendan, a znam da se lozi na te "military" varijante). Ja sam oduvek vise bio za vatreno oruzje :mrgreen: Eto, cak ne znam ni sta je "tanto" vrh (mada pretpostavljam da je onaj na drugoj slici, posto je prvi manje-vise standardan).

Skontao sam da su kopije tj. replike cim si napisao cenu, a i ovo sto sam vidjao po radnjama je 1500-2000 pa do preko 100€ (sem par kineskih od 200-500din koji izgledaju k'o da sam ih ja sklapao). Ali, nigde nisam video nesto tipa ovih S&W, pa sad - ili nema u NS-u ili ja nisam bio u pravoj radnji. Tako da, ako znas gde ima (koje firme to prodaju) - napisi. Ako neces da ih "reklamiras" - posalji mail, samo da vec jednom nadjem...

Hvala unapred :worth:

Kodzo, kakav je sajam to u KG bio?
Jel moze kontakt prodavaca. Voleo bih da uzmem 2-3-4 kom pa izbalansiram koji bi bio za sta, jer je to veoma prihvatljiva cena.

Lepo je imati i nositi noz od 10... ili 20.000 dinara al... kad ga izgubis pomisljas na samoubistvo :) ovako... tja... samo da ne zatreba bas posle gubitka :)

Auh.. izgleda da je priča dobila sasvim drugačiji karakter i izgleda da je bilo kontra produktivno. Prvo ako već kupuješ 3-4 za te pare može da se kupi pristojan nož. Ako hoćeš da probaš koji je za šta mogu odmah da ti kažem da nisu ni za šta. Osim naravno ako se nekom sviđa kako to izgleda. A što se gubljenja tiče tu ne znam šta da ti kažem osim da o dobrom nožu treba voditi računa.

Evo podeliću informaciju sa svima. Ja sam te noževe video na štandu firme UrbanDart. Ali još jednom ponavljam ono što sam napisao u predhodnom post-u. Noževi jesu jeftini ali nemaju nikakvu upotrebnu vrednost osim da jednog dana shvatiš da je to bilo bacanje para.
I to sa kopijama nikako ne ide u prilog firmi i da u ovoj zemlji ima zakona to bi bilo kažnjivo.

Sajam lova i ribolova u kragujevcu je bio "po tanak". Malo izlagača koji nisu izložili sve što su imali.

Poslednja izmena:

Back