Koji je pravi pristup kad dete padne ispit

biska:
Kakva glupost!!!
Ako zelis da ti dete ne zavrsi fakultet ili da ga vrlo tesko zavrsi, samo mu predlozi tu glupost. Studiranje stvara dovoljno obaveza, da mu ne treba.
Znam ljude koji su radili dok su studirali i dan danas ga nisu zavrsili. A proslo je poprilicno vremena od kad sam ja bila brucos.
Deca dok se skoluju treba da se samo skoluju - TO JE NJIHOV POSAO!

Ne slazem se.
Ne mislim da mi je bilo sta falilo u zivotu sto sam leti oprala par casha ili odrzavala casove klincima.
Nisam zavrsila u roku, umesto sa 22 zavrsih sa 23,5 i sa solidnim prosekom.
I svako leto sam radila (osim jednog, izvinjavam se kada mi je ostalo 4 za septembar za uslov:roll: ) casove davala i preko godine, i da budem iskrena, uzivala sam u istom.
Nije da sam imala neku preku potrebu, iz porodice sam sa normalnim, solidnim primanjima.
ALi mi je 93 ili 94 bilo degutantno da trazim mojima pare za cigarete, ili parfeme, ili neke strava cipele koje mi nisu bile bas potrebne, ili za opijanja i izlaske:-) kad sam znala da je njima plata 10 maraka. Na stranu koliko je bilo u shteku i sto je taj pakao brzo prosao.

A sto su slatke bile pare koje zaradis sam...divota.:wink:

Nefeli:
Ne slazem se.
Ne mislim da mi je bilo sta falilo u zivotu sto sam leti oprala par casha ili odrzavala casove klincima.
Nisam zavrsila u roku, umesto sa 22 zavrsih sa 23,5 i sa solidnim prosekom.
I svako leto sam radila (osim jednog, izvinjavam se kada mi je ostalo 4 za septembar za uslov:roll: ) casove davala i preko godine, i da budem iskrena, uzivala sam u istom.
Nije da sam imala neku preku potrebu, iz porodice sam sa normalnim, solidnim primanjima.
ALi mi je 93 ili 94 bilo degutantno da trazim mojima pare za cigarete, ili parfeme, ili neke strava cipele koje mi nisu bile bas potrebne, ili za opijanja i izlaske:-) kad sam znala da je njima plata 10 maraka. Na stranu koliko je bilo u shteku i sto je taj pakao brzo prosao.

A sto su slatke bile pare koje zaradis sam...divota.:wink:

Ti si moj idol, al ipak ostajem pri svome. Poz

biska:
Nista se ne mora pa ni bogatiti

Па наравно да не мора, само кажем да није ништа лоше у томе ако неко схвати да више воли да ради него да студира...

У време када сам ја уписивала факс важило је мишљење да без факултетске дипломе не можеш бити нико и ништа.....
Данас је обрнуто...

Back