Koji je po Vasem misljenju najharizmaticniji znak?:))

• Začetnik teme Začetnik teme Oliji
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pitanje je sta je za koga harizma.
Cini mi se da je ja ne dozivljavam na taj nacin, jer ja je ne bih mogla opisati osobinama pojedinih znaka.
To je jednostavno kad ti neko privuce paznju, imas potrebu i zelju da ga slusas, da budes u njegovoj blizini.
Ono nesto sto zraci iznutra i (nazalost) nemoguce je to usvojiti niti nauciti.
Mislim da se jedino pojacava s godinama i da je nemoguce biti nezrelo deriste i imati harizmu.
So:(moja lista)
Ovan: moj bivsi djecko Mladen
Bik: drug Goran
Blizanci: moja mama
Rak: moj sadasnji..hm...nesto :roll:
Lav: jedan profa
Djevica: Vlada-nesto kao drug
Vaga: moja rodica Jeca
Skorpija: moj brat
Strelac: tetka i tetak
Jarac: one and only
Vodolija: (u Bogte, koga da napisem medju nama :shock: )...tip sa ekskurzije
Riba: Tarik Filipovic
Koga bih izdvojila?
Hm...pa ne mogu nikog... :oops:
U tome je finta
I lista bi bila jos duza kad bih malo smanjila kriterijum

da li neko ovde uopste zna da postoji znak: devica!!!! pa, ne kazem da je najbolji znak, ali da su harizmaticne, jesu vala! fazon je samo da se manete predrasude da su sve device bolesno pedantne i ludo zaljubljene u cistocu! e, pa nisu... doduse jeste samo devica-devica! ali zato, devica-lav!!! dobitna kombinacija! eto, zainatite se i kad naleteite na takvu, citaj: TAKVU - divota! p.s. muskarac devica ne podrazumeva ovu pricu!

jecamala:
da li neko ovde uopste zna da postoji znak: devica!!!! pa, ne kazem da je najbolji znak, ali da su harizmaticne, jesu vala! fazon je samo da se manete predrasude da su sve device bolesno pedantne i ludo zaljubljene u cistocu! e, pa nisu... doduse jeste samo devica-devica! ali zato, devica-lav!!! dobitna kombinacija! eto, zainatite se i kad naleteite na takvu, citaj: TAKVU - divota! p.s. muskarac devica ne podrazumeva ovu pricu!

Izvini, jecamalo, ovo je bilo jače od mene, ali na osnovu ove rečenične konstrukcije zaključujem da ženske Device možda i JESU harizmatične, ali samo dok ne progovore :lol: :wink:

Uostalom, krajnja je odlika neharizmatičnosti napisati da je tvoj znak harizmatičan. Izvinjavam se ako grešim, ali učinilo mi se da si ti Devica.

Back