Koji,je po vama najbolji bokser svih vremena ,i zasto?

Sta,po vama odlikuje boksera sa vase liste?
Po,mom misljenju to su ;
1) Sugar Ray Robinson
2) Muhamed Ali
3) Rocky Marciano

Ali, i legendarni Archie Moore ,koji je pored svojih uspeha
trenirao i Muhamed Ali-ja

Znas kako - steta je sto pojedine boksere razdvaja vreme. Inace bi onda videli da li Tyson sa svojom pitbul eksplozijom, iz kuka, moze nesto protiv Alija i td...

Tajson definitivno!

Ne zato sto je pomodarno reci Tajson, nego sto je mali, ima kratke ruke, a kao dinamit je kada te pukne. Njegov peek a boo stil je na pod poslao mnoge boksere koji su bili veci, glomazniji, za duzim rukama.

Imao je ne samo razorne udarce i agresivnost pit bula, nego i odlicno kretanje, brzinu i ekstraordinarne eskivaze, ulaze.....

I imao je ono sto rekose u Rocky filmu - oko tigra - Eye of the tiger.

Majk Tajson je psiholoski gledao bio veoma slab.....Jeste izgledao i odavao izgled zveri, ali takvi su najmekaniji iznutra.... To se i dan danas vidi kada moze da pusti suzu..... Smrt trenera ga je veoma potresla, a kada su ga brojni promoteri i iznudjivaci novca exploatisali tek tada nije znao ko je i sta je.

Da mu je trener odn ocinska figura i stub sigurnosti poziveo , ko zna u sta bi izrastao Majk Tajson, ja ne smem ni da pomislim.

Lennox Lewis

Po meni je Tajson best of the best, ali sam zaista uzivao gledaju dokumentarce o Aliju i Frejzeru, mislim da Tajson nije imao takvog rivala, zapravo da je sam sebi bio najveci rival.

Ne sali se tako sa mnom - nije LL. Seticu se. Svakako hvala na pokusaju...

Ma onaj sto je kada je pauza, izmedju rundi, pozire i nece da ide da sedne i mrko gleda publiku...

Back