Koji je po vama najbolji bend svih vremana?

A znas da moja baba nikad cula za Maiden ,Sabath al cim cuje cvrsci zvuk Odma kaze: Sine sta slusas tu metallicu? A ja pustio Linkin park.mozda je maiden kvalitetniji ali ne i popularniji.Ali se meni ne svidjaju maidenovi koncerti sa svim onim kurrcima na bini i niti vidis pevaca, nista.A metallicin koncert i bg Jeddan od najboljih u zadnjih 20 godina od stranih izvodjaca.

Ma Svi ti bendovi su bili najbolji u dobu u kome su postojali i nastajali.Metallica najjaca od 85 do 93-4.zepelin,sabath, 60-ih i 70-ih.e sad danas postoji problem sto mi nemamo pravog metal izvodjaca u danasnjoj muzici.sve je otislo K vragu pa je glavna zvezda J Vegeta i stale funjare koje ni instrument u zivotu nisu vidle.Tako da uzivajmo U starom vinu dok nestigne novo.

Пејџ - један од најбољих гитариста свих времена
Џонс - најбољи студијски музичар свих времена
Бонзо - ненадмашан на бубњевима
Плант - један од најбољих вокала

Zeppelin IV - Најбољи студијски албум свих времена

Ту су наравно Битлси, Стоунси, Пинк Флојд, Парпл - ствар укуса..... Мејдн, Металику, Сабат и остале је смешно упоређивати са овим ''монструмима''

ja napisah nesto gore on opet zepelin pa zepelin.Brate znas kako, Moz ih volis kolko oces al Moras da shvatis da kada je bend led zepelin najbolji svih vremena ,a njihova najbolja pesma pustena unazad sotonski stihovi, i moras da znas da je njih neko gurao.sad necu o tome da pricam jer cu ispasti ludak.Zasto bon jovi nije najbolji bend na svetu?zato sto ne peva o stepenicama ka paklu i O to me da reci imaju dvostruko znacenje,vec pevaju o ljubavi.Svako ima svoj interes.surfuj malo po netu i videces o cemu prcam.(Alister Crawley)

99% метал група повезују за отворени сатанизам...погледај омоте плоча АЦ/ДЦ и сам назив групе тј почетна слова тујмаче као скраћеницу за antichrist - dead christ, затим група Kiss, Black Sabath, Iron Maiden сети се песме Number of the Bist или рецимо узми ову песму групе која је по многим водећим светским ауторитетима највећи бенд свих времена:

и шта онда...треба сви да слушамо Бон Жовија

99% метал група повезују за отворени сатанизам...погледај омоте плоча АЦ/ДЦ и сам назив групе тј почетна слова тујмаче као скраћеницу за antichrist - dead christ, затим група Kiss, Black Sabath, Iron Maiden сети се песме Number of the Bist или рецимо узми ову песму групе која је по многим водећим светским ауторитетима највећи бенд свих времена:

и шта онда...треба сви да слушамо Бон Жовија

Err...Maiden nije satanistički bend. Samo protumači tekst. Nije ni Sabbath. Za ostale ne znam. The Number of the Beast je pesma o snu/košmaru.

Poslednja izmena:
Малколм и Ангус Јанг су идеју имена бенда добили од њихове сестре Маргарет, која је видела иницијале АС/DC на шиваћој машини. АС/DC је скраћеница за наизменична струја/једносмерна струја.Ako i ovo nije laz.Pa ne treba brate zato sto ovu zemlju nije stvorio djavo,nego isus.

Back