koji je najinteligentniji znak?

De de, makar ti nije u raku.
Strelac deluje kao sasvim dobro mesto za Merkura:D

Problemi sa paznjom, istovremeno radim 3 stvari i ne zavrsim nijednu, umesto da radim jedno po jedno sto je nemoguce za ovakav Merkur! Novine listam od nazad, ma sve naopacke. Redovno pobrkam kojesta. S druge strane zabavan je, nepresusan izvor sprdnje. Radije bih da je u nekom smirenijem znaku!

Pa to sve i ja radim, al bukvalno sve :lol:
Iz drugih astro razloga naravno...počevši sa Suncem u blizancima. Ali ako je tako, razumem te potpuno..nije lako...biti rastrgnut a ništa ne privesti kraju ( ili bar retko kada šta), užasan osećaj:)

Što se Strelca tiče, meni su se Uran i Saturn smestili u njem što mi je ok - nije savršena astro kombinacija ali uglavnom mi nije previše smetalo:)
Uran je doneo optimizam ali s druge strane možda i određenu dozu odbojnosti prema pesimizmu i pesimistima..stvarno ne volim pesimiste sve do osećaja prezira ponekad - posebno ako vidim forsiranje namerno pesimizma, baš imam zero tolerancije za takve ljude ( možda zato nemam sklonost ka škorpijama).
saturn je pak doneo interes za filozofiju i religiju ali je doneo i skeptičnu prirodu...ako postoji i najmanja šansa da posumnjam, posumnjaću, potpuni skeptik..što je smor ali istovremeno mi ne dozvoljava da se preterano zaludim stvarima. Što ume biti dobro:D

Problemi sa paznjom, istovremeno radim 3 stvari i ne zavrsim nijednu, umesto da radim jedno po jedno sto je nemoguce za ovakav Merkur! Novine listam od nazad, ma sve naopacke. Redovno pobrkam kojesta. S druge strane zabavan je, nepresusan izvor sprdnje. Radije bih da je u nekom smirenijem znaku!

isto
imam Me u sag

ovaj Merkur je glup za sitnice a kopca sustinu brze od drugih

moj jos u konjunkciji sa Uranom u 12 pa kao da mi je mozak ukljucen u struju nekad. Isto hocu svasta.....hocu milion stvari da naucim, volela bih da znam sve jezike sveta. Lepu knjizevnost ne citam (unazad par godina, osim lektire na faksu) jer ne mogu nista iz nje da naucim a ne bih da trosim vreme na to (khm ko narodna pevacica zvucim) , imam milion recnika i gramatika samo skupljam knjige, imam tripove da ne bih zaboravila jezik koji sam studirala da svakodnevno naucim nekoliko novih reci. Naravno to ne radim redovno, ovaj Merkur nije redovan ali godinam vec istrajavam manje vise u tome. Samouka sam,volim sama da ucim,i ovaj Merkur VOLI DA UCI

E na sve to dodajte Asc u Blizancima :( sa druge strane da mi nije tog Merkura, natal bi mi bio doslovno blato. Sve voda i zemlja, ozbiljnost do bola.
Ovaj Merkur je meni dao problem sa primenom necega sto znam, recimo oduvek sam imala problem sa matematikom i vukla jedinice a znala sam da resim poneke najteze zadatke koje niko nije razumeo...evo danas recimo resavala sam neku zagonetku i u glavi sam sve provalila a kad sam krenula da to zapisem na papir sve mi se izmesalo i pitala sam se odakle mi takav zakljucak, da nista nije tacno, i jedva dokazah sebi da sam bila u pravu.

Crkva leteceg mi spageti cudovista i sina mu nevidljivog roze jednoroga, smatra da oni rodjeni pod znakom Razjarene Fudbalerke bivaju ukraseni grivom podmalomozgovskih kovrdza. Te da iste, dokle god ostaju nepodsisane, pruzaju korisniku ubrzanu misao i kontrolu nad percepcijom vremena u drugih.

Back