Koji je najbolji lek tj prevencija protiv trihinele ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
No?
Šta sad ćeš nas i lagati Ni-kitice, a?
Šta je ovo?
http://forum.krstarica.com/showthread.php/719104-Nunavut?p=29888630&viewfull=1#post29888630
Jel lažeš na forumu S. Amerika, ili ovde o trihinelozi?
Mora da je pun Montreal polovnih trihineloskopa posle bankrota svinjogojstva u Kanadi, sad svi jedu samo korenje!:rotf:

koji je on lazov nemam reci vise..ne zna ni sta gde pise i sta laze..poceo je da se gubi i tone u tolikim lazima a to je tipicno za one notorne lazovcine..ja licno mislim da on nije video dalje od svog dvorista i ulice..on je totalno asocijalan kao i njegov kolega vegan..

ima toga sto kazes u pravu si,ali ja ipak mislim da on vuce njegov IQ jos od malena..plus nedostatak B12 i dogodi se ovo..mozes zamisliti kakav je privatno i kako se ponasa..
Видиш да не зна ни да се правилно каже ТРИХИНЕЛОЗА, а не ТРИХИНОЗА, ко да је из неке неопеване забити.
Верујем да није чуо ни за трихинелоскоп, сиромашак је толико залуђен веганизмом да на ДиП-у поставља линкове како мачке, које су иначе облигатни месоједи, једу лубенице и банане!!!
:cepanje:
:tambalamba:

Видиш да не зна ни да се правилно каже ТРИХИНЕЛОЗА, а не ТРИХИНОЗА, ко да је из неке неопеване забити.
Верујем да није чуо ни за трихинелоскоп, сиромашак је толико залуђен веганизмом да на ДиП-у поставља линкове како мачке, које су иначе облигатни месоједи, једу лубенице и банане!!!
:cepanje:
:tambalamba:

haha ne znam koliko si upoznat ali vegani nisu obicni ljudi,njima umesto krvi teku biljni sokovi kroz vene,zahvaljujuci ovom prvoklasnom ishranom koju je nekad jeo i sam adam i eva,dolaze do takvog prosvecenja da prosto postaju i staju rame uz rame sa tim prvim ljudima koji su nastali,oni u svojim mislima hodaju kroz rajske vrtove koji su prepuni voca i povrca,skacu i igraju se a voce i povrce svuda oko njih,cuje se samo zubor vode i huk blagog vetrica koji njise grane..na njihovom licu su blazeni osmesi...toliko su prosveceni da su i njihove zivotinje slicne njima,macke,psi,vukovi,lavovi,svi mesozderi su postali biljojedi..harmonija vlada na sve strane..ali opet u svakom zitu ima kukolja i pojavi se po neki vegancic koji ne voli zivotinje iako mu to religija ne dozvoljava,on psuje i naziva ih pogrdnim imenima,macketine,kucketine,kontejnerke,itd...opet ce ih tvorac isterati iz tog virtuelnog raja i njihovih bogatih biljnih vrtova...kukuuu tesko njima od izroda...zbog takvih nevernika ce jahaci apokalipse doci pre vremena..a malo nam je falilo da se provucemo i zaebemo ih i zivimo u izobilju...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back