Koji je najbolji film Kventina Tarantina

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
392.030
Govoreći za podkast "The Church of Tarantino", 62-godišnji reditelj je rekao da je njegov ratni film iz 2009. "Prokletnici" (Inglourious Basterds)
najbolji od njegovih devet filmova, dok mu je lični favorit film iz 2019. "Bilo jednom u Holivudu" (Once Upon a Time … in Hollywood).

"Dakle, mislim da je 'Kill Bill' film koji sam rođen da snimim, 'Prokletnici' su moje remek-delo, ali 'Bilo jednom u Holivudu' je moj lični favorit", relao je Tarantino.

On je poznat po tome što je napisao scenario sve igrane filmove koje je režirao, počevši od svog debitantskog filma 1992. "Ulični psi" (Reservoir Dogs), piše Variety.Dotakavši se svojih scenarija, rekao je da su mu i na tom planu favorit "Prokletnici", a da ga prate "Podlih osam" (The Hateful Eight) i "Bilo jednom u Holivudu".

"Ali postoji jedan aspekt 'Podlih osam' koji mislim da je verovatno moj najbolji režiserski rad na mom materijalu, to jest, materijal je napisan i solidan je.
Dakle, nije kao kod 'Kill Bill'-a gde moram sve da stvorim – ovde je sve tu i mislim da je to najbolja režija mog materijala", ocenio je reditelj.

Uhhh, kako postajem "zrelili" primetio sam da mi se menja redosled najboljih filmova QT

Ma sve je dobro, sve volim u vezi njegovih filmova, ne zbog toga sto su nesto nevidjeno i
spektakularno, nego sto imaju taj tarantinovski "prah" i neki carobni sastojak
Vrlo mala kolicina zacina ali dovoljna da cini sve to neverovatno ukusnim

Back