gost 434148
Primećen član
- Poruka
- 723
A možda je i do SSD-a kažu da neku se dosta pregrevaju.....Očigledno se ne razumem
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Greju se ovi m.2, mala povrsina i nema hladjenja u kutiji...A možda je i do SSD-a kažu da neku se dosta pregrevaju.....Očigledno se ne razumem
Od koga si tchuo? m.2 svakako pregreva, 2.5" po potrebiJa čuo da Adata ultimate ssdovi od 2,5" da se on pregreva
Каква кутија за М.2?Greju se ovi m.2, mala povrsina i nema hladjenja u kutiji...
SSD су топлији од HDD, што је нормално. Температура зависи од типа контролера и оптерећења.Pročitao na KP oglasu od nekog člana da prodaje SSD od 240gb Adata Ultimate i to da se pregreva
PA o tome i pritcham, ne pratishКаква кутија за М.2?
Dobro je kad je tolko, a ako potchnesh neshto da kopirash ode na 80+SSD су топлији од HDD, што је нормално. Температура зависи од типа контролера и оптерећења.
Температура од 40 до 60 степени за SSD сасвим је ок.
Ако је стар 5-6 година, одавно је зрео за сервис ( чишћење и замена пасте).
SSD не може бити 30 степени, он би морао да је бар 40.
Win10 сам повлачи драјвере и они не би могли бити проблем за тај хардвер. Сем тога, сензори су везани за биос а не ос.
Значи, треба га отворити, очистити и заменити пасту!
Bih ja prestao ali sam zapao za oko zx16, shto pishem sa dijakriticima oshishanu latinicuМолим вас да престанете да се препуцавате. Нека свако пише онако како воли да пише. Хвала.
Moze biti 30 stepeni.Ако је стар 5-6 година, одавно је зрео за сервис ( чишћење и замена пасте).
SSD не може бити 30 степени, он би морао да је бар 40.
Win10 сам повлачи драјвере и они не би могли бити проблем за тај хардвер. Сем тога, сензори су везани за биос а не ос.
Значи, треба га отворити, очистити и заменити пасту!
ЧПBih ja prestao ali sam zapao za oko zx16, shto pishem sa dijakriticima oshishanu latinicu![]()