gost 434148
Primećen član
- Poruka
- 723
Koja marka HDD je najtiši, najbrži i koji je manje osetljiv na bad sektore ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Откуд ти идеја да не праве?Toshiba.ko ludo , ali ne prave.
Зависи за чега ти треба, за лап топ, компјутер, сервер, нас, видео обезбеђење....Koja marka HDD je najtiši, najbrži i koji je manje osetljiv na bad sektore ?
Za laptop.Зависи за чега ти треба, за лап топ, компјутер, сервер, нас, видео обезбеђење....
Ni ja isto sa Hitachi HDD-om malo zujii i dosta je spor.Ja nesto nisam imao puno srece sa WD i Hitachi diskovima kod desktopova. kod servera Seagate vec dugo dominiraju.
A koji WD izabrati ?nije egzaktna nauka
proizvodjaci izbacuju serije razlicitog kvaliteta
u sustini toshiba, samsung i wd su prilicna sigurica
Zavisi za sta ti treba. Imas one za arhive, za nas, za standardnu desktop upotrebu.A koji WD izabrati ?
Za standardnu upotrebu...Zavisi za sta ti treba. Imas one za arhive, za nas, za standardnu desktop upotrebu.
https://www.gamersnexus.net/guides/2796-wd-blue-vs-black-vs-red-in-2017Za standardnu upotrebu...
A šta ti je to NAS ?
Toshiba hdd-ovi imaju odlican kvalitetMislim da Samsung proizvodi samo SSD, a Toshiba je davno kupljena mislim, dal od Big Two WD ili Seagate
edit: Ajoj zapravo je Toshiba veca od WD and Seagate
Otkud mi ovaj info da i je znati?
Ja imam samo seagate, jedan za NAS, jedan za DEsktop i još dva eksterna.Seagate najgori
BmaxaJa imam samo seagate, jedan za NAS, jedan za DEsktop i još dva eksterna.
Мени је Seagate HDD на лап топу радио од 2010 до децембра прошле године, када сам га заменио са SSD диском.Toshiba hdd-ovi imaju odlican kvalitet
WD blue odlicno(ostale WD hardove nisam koristio)
Seagate najgori
Hitachi nisbas bas zadovoljan
All zato ssd dobrodosao
Pa taj moj otkazao posle 5 ili 6 godina ne mogu ni podatke da vadim ?Мени је Seagate HDD на лап топу радио од 2010 до децембра прошле године, када сам га заменио са SSD диском.
Супругин лап топ, такође Seagate HDD, од 2014. И њега сам заменио прошле године.
Никада ни један проблем.
Чак сам и купио један Seagate SSD 500gb, описао сам га у тестовима о SSD дисковима.
Не можеш, на основу твог лошег искуства рећи, најгори.
Можеш рећи, не знам зашто, отказао је после толико и толико времена или какав је већ био проблем.
То није оправдање за такву оцену.Pa taj moj otkazao posle 5 ili 6 godina ne mogu ni podatke da vadim ?
Upravu si.(Svaka ti je tačna ko Njegoševa)!То није оправдање за такву оцену.
Навео сам ти мој пример, а није ми пало на памет да кажем, најбољи.
Мени је екстерни HDD Samsung, кога сам мало користио отказао. Цркла електроника. И сад замисли да сам написао, Самсунг најгори?
Ти оцрњијеш на основу једног диска целу компанију. Одмах да ти додам да се 2% кварова и серији третирају као нормално!
Сад ти рачунај колико је 2% ако по моделу избаце више од 100.000 комада?