Koji je najbolja marka HDD-a

За лап топ, моја препорука. Ако имаш cd ром, извади га и купи адаптер за хард диск и у њега убаци hdd диск капацитета који ти треба а за оперативни купи ssd
Пошто ће ти ssd бити оперативан, а он је нечујан, нема механике, испунио си услов по питању нечујности. HDD диск као патриција D, укључује се само кад га користиш a y противном иде на чекање што значи да се не врти, такође нечујан.
Сем тога, ssd ти омогућава далеко већу брзину, ако ти је SATA3 прикључак.
HDD ти омогућава и безбедније чување података.
Јесте да је наведена варијанта скупља али је најбоља опција.
Ја у мом рачунару користим SSD Samsung a HDD Toshiba.

Mislim da Samsung proizvodi samo SSD, a Toshiba je davno kupljena mislim, dal od Big Two WD ili Seagate ;)

edit: Ajoj zapravo je Toshiba veca od WD and Seagate :P
Otkud mi ovaj info da i je znati?
Toshiba hdd-ovi imaju odlican kvalitet
WD blue odlicno(ostale WD hardove nisam koristio)
Seagate najgori
Hitachi nisbas bas zadovoljan
All zato ssd dobrodosao

Toshiba hdd-ovi imaju odlican kvalitet
WD blue odlicno(ostale WD hardove nisam koristio)
Seagate najgori
Hitachi nisbas bas zadovoljan
All zato ssd dobrodosao
Мени је Seagate HDD на лап топу радио од 2010 до децембра прошле године, када сам га заменио са SSD диском.
Супругин лап топ, такође Seagate HDD, од 2014. И њега сам заменио прошле године.
Никада ни један проблем.
Чак сам и купио један Seagate SSD 500gb, описао сам га у тестовима о SSD дисковима.
Не можеш, на основу твог лошег искуства рећи, најгори.
Можеш рећи, не знам зашто, отказао је после толико и толико времена или какав је већ био проблем.

Мени је Seagate HDD на лап топу радио од 2010 до децембра прошле године, када сам га заменио са SSD диском.
Супругин лап топ, такође Seagate HDD, од 2014. И њега сам заменио прошле године.
Никада ни један проблем.
Чак сам и купио један Seagate SSD 500gb, описао сам га у тестовима о SSD дисковима.
Не можеш, на основу твог лошег искуства рећи, најгори.
Можеш рећи, не знам зашто, отказао је после толико и толико времена или какав је већ био проблем.
Pa taj moj otkazao posle 5 ili 6 godina ne mogu ni podatke da vadim ?

Pa taj moj otkazao posle 5 ili 6 godina ne mogu ni podatke da vadim ?
То није оправдање за такву оцену.
Навео сам ти мој пример, а није ми пало на памет да кажем, најбољи.
Мени је екстерни HDD Samsung, кога сам мало користио отказао. Цркла електроника. И сад замисли да сам написао, Самсунг најгори?
Ти оцрњијеш на основу једног диска целу компанију. Одмах да ти додам да се 2% кварова и серији третирају као нормално!
Сад ти рачунај колико је 2% ако по моделу избаце више од 100.000 комада?

То није оправдање за такву оцену.
Навео сам ти мој пример, а није ми пало на памет да кажем, најбољи.
Мени је екстерни HDD Samsung, кога сам мало користио отказао. Цркла електроника. И сад замисли да сам написао, Самсунг најгори?
Ти оцрњијеш на основу једног диска целу компанију. Одмах да ти додам да се 2% кварова и серији третирају као нормално!
Сад ти рачунај колико је 2% ако по моделу избаце више од 100.000 комада?
Upravu si.(Svaka ti je tačna ko Njegoševa)!

Back