papkar
Zainteresovan član
- Poruka
- 304
Moda,ludilo,horor ili o cemu se radi ??? Juce u busu gledam: od 20 muskaraca,19 je imalo to malo nazovi torba sranje dijagonalno dizel parce iz Najka ili odakle vec ?!?!?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Što brate praktično je da ti se ne nabudže džepovi.Novčanik,ključevi jedni,ključevi drugi,dokumenta ova ili ona...
mozda jeste,ali nose ih svi od 7-77 ... klinci,manguparija,krezavci,huliganci,ganciji,i ovi nasi belci...brate,to je muka jedna...skolska torba na grbaci pa ova dijagonalno preko sisa...tuga jedna...znaci zestok0 pomodarstvo brate moj torbicarski![]()
Nisi fensi...
Šta si zapeo za narkomane poskupela trava šta line mislis da tu narkomani nose pribor ?
Šta si zapeo za narkomane poskupela trava šta li![]()
Mogu samo da ga poblajvajunarkomani ih seku kao kroz puter: FIKETE! odrezu onaj dijagonalni opasac i trce na mrsavim nogama kao brzi gonzalos ! neces ih nikad uhvatiti vise a tasna sto ti je isecena isecena - moli boga za drugu da ti ziletom ne raspore !
NE ZNAM VAZDA SAM IH KOKAO GDE STIGNEMMogu samo da ga poblajvajuČemu ta fascinacija narkićima
![]()
Moda,ludilo,horor ili o cemu se radi ??? Juce u busu gledam: od 20 muskaraca,19 je imalo to malo nazovi torba sranje dijagonalno dizel parce iz Najka ili odakle vec ?!?!?
Ja je nemam ali hoću da je kupim baš deluje kao praktična stvar ,evo danas izašao u šorcu u grad u jedan džep stavio mobilni u drugi pare i pokaznu da sam imao još nešto morao bih u zubima da nosim.
Smorile su opasno...
![]()