Koji je džip najbolji?

kako bi bilo lepo kad bi bar neko prochitao prvi post na ovoj temi...
i odgovorio u skladu s tim...
Najzad neko da se seti od čega je počelo! :klap:

A počelo je od prilično čudnog pitanja: Koji džip da kupim za grad?
Džip za grad????? Pa u nastavku još i dva putovanja godišnje (udobna u džipu?), sa dva deteta i tri bicikla.
Protiv džipa u gradu stoje svi logični argumenta ovog sveta. Glomazni su i teški, prave su "pijandure" što se tiče goriva, zauzimaju previše prostora za parkiranje. Izuzetno su pregledni i posebno se preporučuju ženama za parkiranje u gradu.
Koliko god bili nalickani i osavremenjeni, uvek su neudobniji za vožnju od pristojnog putničkog automobila. Održavanje im je izuzetno skupo, za samo jedan komplet pneumatika za bilo koji džip možeš da kupiš dva za udobni auto. Prst u oko je svim vozačima u gradu i nervira ih...I da ne dužim, kratko i jasno, džip nije vozilo koncipirano za gradsku vožnju. Zna se kome zaista treba, u gradu je samo loša i bespotrebna šminka.
Moj savet je: Za to što ti treba kupi neki pristojni i udobni karavan za mnogo manje para i uživaj sa decom i biciklima!
I na kraju. Nema potrebe otvarati ovakve teme ponovo kad već postoji lepo razrađena tema sa džipovima. Postoji na forumu i pretraživač pa potražiš šta ti treba.

Sto se mene tice, ja sam osoba koja vozi dzipove. Trenutno imam Toyotu Lend Cruisera 3.0 D4D i prezadovoljan sam njime.
Svakome bih preporucio taj dzip. Elem, ja smatram da je bilo koji SUV model bolji od automobila. Nikako se ne slazem sa ovim sto je Espanol rekao ' uvek su neudobniji za vožnju od pristojnog putničkog automobila '.
Mogu da potvrdim da je ovo potpuna glupost (bez uverede) zato sto u svom voznom parku imam i 2 automobila. Kao prvo prostraniji su, onda, moja toyota napr. u gradu trosi 14l sto i kad se malo bolje pogleda i nije mnogo.
Pojedini automobili trose i vise.

Vidim da ti BettyBlue vec imas suzeni izbor, tim bolje, onda ja glasam za 1.Toyota, 2.Mitsubishi i 3. Hyundai

Sto se mene tice, ja sam osoba koja vozi dzipove. Trenutno imam Toyotu Lend Cruisera 3.0 D4D i prezadovoljan sam njime.
Svakome bih preporucio taj dzip. Elem, ja smatram da je bilo koji SUV model bolji od automobila. Nikako se ne slazem sa ovim sto je Espanol rekao ' uvek su neudobniji za vožnju od pristojnog putničkog automobila '.
Mogu da potvrdim da je ovo potpuna glupost (bez uverede) zato sto u svom voznom parku imam i 2 automobila. Kao prvo prostraniji su, onda, moja toyota napr. u gradu trosi 14l sto i kad se malo bolje pogleda i nije mnogo.
Pojedini automobili trose i vise.

Vidim da ti BettyBlue vec imas suzeni izbor, tim bolje, onda ja glasam za 1.Toyota, 2.Mitsubishi i 3. Hyundai
Ne možemo dami da pomognemo sabirajući babe i žabe! Pitanje, koje očigledno nisi pažljivo pročitao je glasilo: Koji džip da kupi za grad?
Džip u našem žargonu znači terensko vozilo (off road). Ti si to pomešao sa kategorijom SUV (Sport Utility Vehicles), što su potpuno različite kategorije. Zato ostajem pri svemu onome što sam rekao za džipove. To jednostavno nisu vozila ni za grad ni za duga i udobna putovanja. Navozao sam ih se svih marki i tipova od Sibira do Afrike i odlično znam šta pričam.

Ja koliko sam video na prvoj strani ona je stavila u opticaj tri modela: RAV4, Outlander i SantaFE
Nego kad smo vec kod kategorizacije, ja nista nisam pobrkao nego sam ponenuo obe grupe. A reci mi molim te u koju, po tebi, kategoriju spada Lend Cruiser 120 D4D?

Ja koliko sam video na prvoj strani ona je stavila u opticaj tri modela: RAV4, Outlander i SantaFE
Nego kad smo vec kod kategorizacije, ja nista nisam pobrkao nego sam ponenuo obe grupe. A reci mi molim te u koju, po tebi, kategoriju spada Lend Cruiser 120 D4D?
Dama očigledno nije u materiji. Zato je i tražila našu pomoć. Pa onda je i red da joj pomognemo a ne da je zaluđujemo. Pogledaj koliko se ovo rasteglo od njenog osnovnog pitanja.

Back