Koji je bio vaš prvi automobil?

Golf 3, dizelaš, 1.9, to ako hoćeš time da pretičeš moraš celu pripremu da uradiš za to :D

Ali, treba peći zanat na tim kantama, posle sedneš u dobro vozilo i skapiraš da si dobar vozač postao zbog toga. :D
Pezo dizel je bas isao dobro ,vukao ko mazga .
Ja sam polagao na Yuga krsina neka raspala ,menjac uzas zivi bio…a instruktor mi vice vozi bre to a ja vec 70 idem na losem putu gde cu da ga vozim kada ce da se raspadne..

Pezo dizel je bas isao dobro ,vukao ko mazga .
Ja sam polagao na Yuga krsina neka raspala ,menjac uzas zivi bio…a instruktor mi vice vozi bre to a ja vec 70 idem na losem putu gde cu da ga vozim kada ce da se raspadne..

Ali posle vožnje na Jugiću, ti nema šta da brineš, znaš da voziš sve :D

Drugar je imao Jugića koji nije imao tunel onaj ispod (iza) menjača, ja mogao kao suvozač da dajem gas :D

Da ,to si u pravu posle Yuga seo u drugarev Bmw od 125 konja pa od 150 konja …al sam ga gazio ko blesav i hvala Bogu nikad nikakav udes

Kako ne... Znam i po sebi, kada sam menjao auto uzmem od 150 konja, preticanje lagano, gde zamisliš tu i prođeš, suštinski shvatio sam da jača auta i jača vožnja ume da bude bezbednija od vožnje na 80 konja nekog dizelaša mrcine.

Kada sam seo u auto od 520 konja, ma ono kao na igrici, samo trepneš i ti si tu.

Kako ne... Znam i po sebi, kada sam menjao auto uzmem od 150 konja, preticanje lagano, gde zamisliš tu i prođeš, suštinski shvatio sam da jača auta i jača vožnja ume da bude bezbednija od vožnje na 80 konja nekog dizelaša mrcine.

Kada sam seo u auto od 520 konja, ma ono kao na igrici, samo trepneš i ti si tu.
Nisu Nemci ludi sto se tice autobana samo picis.
Dobro 500-600 konja je ekstremnije ,mi nemamo ni puteve koji mogu to da isprate ali ovi auti od 150-200 konja moze ,ali registracija zna da bude problem ,svake godine se covek cima ,placa dok u ino na 2 godine barem na zapad .

Nisu Nemci ludi sto se tice autobana samo picis.
Dobro 500-600 konja je ekstremnije ,mi nemamo ni puteve koji mogu to da isprate ali ovi auti od 150-200 konja moze ,ali registracija zna da bude problem ,svake godine se covek cima ,placa dok u ino na 2 godine barem na zapad .

To mi je fascinantno, kao stalno se priča o nekoj brzini i bezbednosti na putevima, dok Nemci imaju autoban i ne vidim da ginu ništa više nego naši. Dakle, stvar je u dobrim vozačima, vozilima, putevima, kulturi vožnje.

Ma, ono je boleština, Mercedes GTR je bio u pitanju, posle toga ti svaki auto smešan.

To mi je fascinantno, kao stalno se priča o nekoj brzini i bezbednosti na putevima, dok Nemci imaju autoban i ne vidim da ginu ništa više nego naši. Dakle, stvar je u dobrim vozačima, vozilima, putevima, kulturi vožnje.

Ma, ono je boleština, Mercedes GTR je bio u pitanju, posle toga ti svaki auto smešan.
Sto sam se ove godine navidjao nekih besnih masina to nije normalno ….ferari ,porsche ,mecke Amg …Amg me odusevio ko raketa CLS a neki zvuk ubija u pojam preko 600 konja ,a pogledacu kako izgleda taj GTR na netu.

Moze da se kupi neki polovan Porsche nije to vise ni toliko skupo ali je to glavobolja i to nisu auta koja su za svaki dan .. Prvo kostaju bas puno da se osigiraju drugo trose bas puno non stop si na pumpama, trece uzasno su skupi za odrzavanje ..
Ja kad bi uzimao tako nešto to bi bilo na lizing 1g zaboravi ono sto placas mesecno i to je to..

Moze da se kupi neki polovan Porsche nije to vise ni toliko skupo ali je to glavobolja i to nisu auta koja su za svaki dan .. Prvo kostaju bas puno da se osigiraju drugo trose bas puno non stop si na pumpama, trece uzasno su skupi za odrzavanje ..
Ja kad bi uzimao tako nešto to bi bilo na lizing 1g zaboravi ono sto placas mesecno i to je to..
To ko ima bas puno kesha pa moze da se zeza.

A vidi, to obično i uzme neko kome novac ne predstavlja neki problem u životu... To ti je kao kada prođe neka sedmica, s klasa i slično, pa neko odmah krene da komentariše kao "brate, a delovi, a servisi" itd, itd... Pa, veruj mi da neko ko da 140.000e za auto, ima i da mu sipa 100e goriva :D

A vidi, to obično i uzme neko kome novac ne predstavlja neki problem u životu... To ti je kao kada prođe neka sedmica, s klasa i slično, pa neko odmah krene da komentariše kao "brate, a delovi, a servisi" itd, itd... Pa, veruj mi da neko ko da 140.000e za auto, ima i da mu sipa 100e goriva :D
Ma znam vozio sam dosta njih .. Samo sto je taj A7 Fiat sto se tice odrzavanja za ove zujalice .. Ne kupuju ih svi nove ima ih tu dosta koji ih kupuju za 30-40k e oni posle kukaju.. to je nesto sasvim drugacije sto se tice troškova.. Evo primer 911 izgorio mu ventil .. Covek se bavi auto prodajom ima sve moguce veze i najpovoljnija ponuda za tu popravku je 13k € .. Tebi bi bila verovarbo veca .. E sad kad das za auto 50 pa ti dođe tako nešto ..plus nq to obican servis koji lako moze da kosta 5k€ bez kocnica jer one same lako mogu da kostaju 10k carbon To zulja dosta njih .. Ja sam imao tj imali smo jednog Macan boze sacuvaj koje su to cene delova .. To je bio obicni Macan 3,0 dizel .. Nije da ne mogi da platim to ali nzn zasto bi me pravili budalom jer se tako osećas kad izades iz Porscheove prodavnice delova sa malom kesom a pukao si 2500€ za nista..

Poslednja izmena:
Ma znam vozio sam dosta njih .. Samo sto je taj A7 Fiat sto se tice odrzavanja za ove zujalice .. Ne kupuju ih svi nove ima ih tu dosta koji ih kupuju za 30-40k e oni posle kukaju.. to je nesto sasvim drugacije sto se tice troškova.. Evo primer 911 izgorio mu ventil .. Covek se bavi auto prodajom ima sve moguce veze i najpovoljnija ponuda za tu popravku je 13k € .. Tebi bi bila verovarbo veca .. E sad kad das za auto 50 pa ti dođe tako nešto ..plus obican servis koji lako moze da kosta 5k€ .. To zulja

Mislio sam na BMW 7, ali svejedno, hoću reći da obično ljudi koji to kupe imaju i za popravke, servise, gorivo, u suprotnom nisu normalni.

Drugar ima Audi TTS, njemu dan počne i završi se na pumpi...

Back