Koji je bio vaš prvi automobil?

Koji je bio vaš prvi lični automobil?
Princ NSU 1000TT, sa 2 karburatora i vazdušnim hlađenjem

1568710840_1568710730_nsu-prinz-1000-tt-add-on-replace-tuning-liveries-lods-2.jpg

Poslednja izmena:
Koji je bio vaš prvi lični automobil?

Polozio na Golf dvojci TDI, posle vozio Zastavu 101 i caletovog Golfa sa kraja 70-ih.
Da nije taksista ne bih seo u maloletan auto :lol:

Sada gledam oglase i planiram kupovinu, jos uvek nisam siguran sta bi bilo najbolje pa cesto visim na temi sa savetima i pitam sta mi kako deluje zanimljivo od vozila.

Naravno da ne. Onaj kome treba pomoć dok vozi, ne treba ni da vozi.
meni je vožnja najveće uživanje ali i odgovornost ako je neko samnom u autu.
Ista je odgovornost. Voli sebe prvo...A ako paziš sebe pazićeš i saputnike.

Ako si nesigurna, bolje imati iskusnog vozača kao saputnika. Dobijaš probnu? Srećno sa vožnjom...

Ja sam skoro položio, trebale mi dva punoletstva jer na prvom nisam položio iako sam trebao prvo da imam Spačeka iz 76. pa novog Yuga, al lastin rep mi se nije dao, lol.... a sad imam i svoj autić, za početak Citroen C3 1.1 ... Jedva čekam neko veće vozilo da imam...

A pre godinu dana sam položio i za motocikl, pa nisam na probnoj. Malopre izvozah 50km....

Ista je odgovornost. Voli sebe prvo...A ako paziš sebe pazićeš i saputnike.

Ako si nesigurna, bolje imati iskusnog vozača kao saputnika. Dobijaš probnu? Srećno sa vožnjom...

Ja sam skoro položio, trebale mi dva punoletstva jer na prvom nisam položio iako sam trebao prvo da imam Spačeka iz 76. pa novog Yuga, al lastin rep mi se nije dao, lol.... a sad imam i svoj autić, za početak Citroen C3 1.1 ... Jedva čekam neko veće vozilo da imam...

A pre godinu dana sam položio i za motocikl, pa nisam na probnoj. Malopre izvozah 50km....
Nisam nesigurna.

srećno sa vožnjom

Back