white_warg
Iskusan
- Poruka
- 5.883
Koji je bio vaš prvi lični automobil?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Princ NSU 1000TT, sa 2 karburatora i vazdušnim hlađenjemKoji je bio vaš prvi lični automobil?
uuuuu baš lepo.
Moj će biti škoda fabija
Naravno da ne. Onaj kome treba pomoć dok vozi, ne treba ni da vozi.Јел ти треба помоћ око вожње, искусан сапутник ...?
Koji je bio vaš prvi lični automobil?
Uuu srećno sa kupovinomPolozio na Golf dvojci TDI, posle vozio Zastavu 101 i caletovog Golfa sa kraja 70-ih.
Da nije taksista ne bih seo u maloletan auto
Sada gledam oglase i planiram kupovinu, jos uvek nisam siguran sta bi bilo najbolje pa cesto visim na temi sa savetima i pitam sta mi kako deluje zanimljivo od vozila.
Kod mog dede. On je vozač od malena. Biće kod njega dok god bude bio sposoban da vozi.Hvala
Gde je tvoja Skoda?
Super auto!Princ NSU 1000TT, sa 2 karburatora i vazdušnim hlađenjem
![]()
Ista je odgovornost. Voli sebe prvo...A ako paziš sebe pazićeš i saputnike.Naravno da ne. Onaj kome treba pomoć dok vozi, ne treba ni da vozi.
meni je vožnja najveće uživanje ali i odgovornost ako je neko samnom u autu.
Nisam nesigurna.Ista je odgovornost. Voli sebe prvo...A ako paziš sebe pazićeš i saputnike.
Ako si nesigurna, bolje imati iskusnog vozača kao saputnika. Dobijaš probnu? Srećno sa vožnjom...
Ja sam skoro položio, trebale mi dva punoletstva jer na prvom nisam položio iako sam trebao prvo da imam Spačeka iz 76. pa novog Yuga, al lastin rep mi se nije dao, lol.... a sad imam i svoj autić, za početak Citroen C3 1.1 ... Jedva čekam neko veće vozilo da imam...
A pre godinu dana sam položio i za motocikl, pa nisam na probnoj. Malopre izvozah 50km....
Za ono vreme stvarno super.Super auto!
Budzovanu, nije bilo normalno za obican narod, stojadin je ipak bi srednja klasa. Moj prvi auto. Zimi uvek moras da imas topao kaput, jer je grejanje do jaja, a leti ako vozis sa tri putnika moras da pravis pauze, da se motor ne istopi.Stojadin normalno![]()
Zašto samo zimi? Džakovi sa peskom zauzimaju puno mesta, 4x10 Kg olova mi je bilo kao trajno rešenje, a voleo sam malo oštriju vožnju i sa olovnim opterećenjem prednji kraj nije ''bežao'' ni na kiši. Bez utega, kad opičiš po gasu ne vidiš 30 metara puta ispred sebeŠto olovne utege svi su zimi vozili džakove peska.