koji i kakav veš nosite tokom treninga

cikcak

Primećen član
Poruka
698
neki muškarci u svakodnevnom režimu nose boxerice, neki slip, neki narodske gaće, bele ...

ali šta nosite za vreme treninga ? da li oni koji nose boxerice tada ipak obuku pripijenije gaće ?

zatim čarape.
neko nosi od čistog pamuka, dok je nekima to pretoplo i više im prijaju obične jeftine sa pijace, od neke sintetičke mešavine materijala.

neki muškarci u svakodnevnom režimu nose boxerice, neki slip, neki narodske gaće, bele ...

ali šta nosite za vreme treninga ? da li oni koji nose boxerice tada ipak obuku pripijenije gaće ?

zatim čarape.
neko nosi od čistog pamuka, dok je nekima to pretoplo i više im prijaju obične jeftine sa pijace, od neke sintetičke mešavine materijala.

Vonjaš mi na podgrejanog burazera !
'Leba mi....

Poslednja izmena:

zatim čarape.

Zbog prirode sporta kojim se bavim meni odgovara da gaćičice zauzimaju što manje mesta na telu.
A kako se obavezno tuširam posle treninga onda se ni ne kupam pre. Zašto bih trošio sapun i toplu vodu iz bojlera duplo a struja poskupela?

Sport se sastoji od natpamećivanja sa isfrustriranim moderatorima koji zapravo ništa ne rade jer su im roditelji živi
iako su neki nagurali i 4 banke

Dakle - usrane tange

Back