Djevice, Bikice, Vage i Ribe.Znaci sem Djevice uglavnom zene sa Suncem u znacima jake Venere.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Njega prirodno lože, zato što je bik.Zna coek sta valja![]()
Kad bi znali svi![]()
Tvoj pojam pojam lepih žena je vrlo diskutabilan!Skorpijama fali zenstvenosti, jbg slabi Mjesec i Venera u tom znaku.Muskarci koj imaju jaku Veneru u karti vole lijepe zene.
Marija Serifovic, Jovana Jeremic, Mira Banjac, Meg Rayan, Judi Foster itd mi nikada neece biti lijepe i privlacneTvoj pojam pojam lepih žena je vrlo diskutabilan!![]()
Kladim se,...da ih ICH nije briga!Marija Serifovic, Jovana Jeremic, Mira Banjac, Meg Rayan, Judi Foster itd mi nikada neece biti lijepe i privlacne![]()
Vjeruj mi, mene jos manje.Kladim se,...da ih ICH nije briga!![]()
Skorpije su uz Strelceve najbolje osobe.Jedini znak koji umije da voliSvako ima drugacije iskustvo.. ja sam skorpija i treba kao da se slazem sa njima.. znam ih gomilu jer se lepe za mene ali nisu bas dobre osobe... samo moje misljenje...
Koze su interesantne
A sto da me trpe ?Njega prirodno lože, zato što je bik.
Škorpije su jake i komplikovane žene, nzm...koliko bi ga trpele!![]()
Škorpije su energične i brze.A sto da me trpe ?Kazu da je to bas mocna kombinacija.
Pa eto, taman da bude neka sredina..Ne valja ni brzati previseŠkorpije su energične i brze.
Bikovi su k'o usporen snimak.Opušteno i laganica,...da popizdiš!![]()
Zenstvenost se najvise oslikava u znaku jakih zenskih planeta , Venere i Mjeseca, tj u znaku Bika.Te zene ako su tipicni predstavnici krase istaknute obline, njezne i ciste crte lica, mekoca, prirodna toplina dodira, culnost, lijep glas, umjetnicki talenat, neiskvarenost itd.Ženstvenost i gracioznost, se vezuje za Vage i Ribe.
Fujjj!Zenstvenost se najvise oslikava u znaku jakih zenskih planeta , Venere i Mjeseca, tj u znaku Bika.Te zene ako su tipicni predstavnici krase istaknute obline, njezne i ciste crte lica, mekoca, prirodna toplina dodira, culnost, lijep glas, umjetnicki talenat, neiskvarenost itd.
Bice da si ljubomorna na Bikice, Skorpije to najcesce jesuFujjj!![]()
Venera mi je u Jarcu.Bice da si ljubomorna na Bikice, Skorpije to najcesce jesu![]()
Veneru u Skorpiji posebno izmanipulisati za cas, samo pred njom pohvaliti lijep izgled djevojske preko puta
![]()
Sa 60 g ces najbolje izgledatiVenera mi je u Jarcu.![]()
Sa 60 g ces najbolje izgledati![]()
Sta znam meni brzo dosadeNjega prirodno lože, zato što je bik.
Škorpije su jake i komplikovane žene, nzm...koliko bi ga trpele!![]()