absonic
Domaćin
- Poruka
- 3.197
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
absonic:
Sucur:Protiv sapunica i turbo folka moze, al' narodnjaka nikako !
SSJ4:Imati ovoliko shpanskih serija na TV-u je loshe po mozdane celije .
Ru_bi_tch:SSJ4:Imati ovoliko shpanskih serija na TV-u je loshe po mozdane celije .
Mozda po tvoje ... ja ih 'fala bogu imam dovoljno pa ih ni latino serije ne mogu istrebiti. Za ostale ne znam ...![]()
SSJ4:Ru_bi_tch:SSJ4:Imati ovoliko shpanskih serija na TV-u je loshe po mozdane celije .
Mozda po tvoje ... ja ih 'fala bogu imam dovoljno pa ih ni latino serije ne mogu istrebiti. Za ostale ne znam ...![]()
A ti si fala bogu dovoljno glup/a pa ni ne primecujesh ...
Ru_bi_tch:SSJ4:Ru_bi_tch:SSJ4:Imati ovoliko shpanskih serija na TV-u je loshe po mozdane celije .
Ja glupa ? Dragi moj, pa ja da odgledam sve latino serije ikada snimljene uvek cu biti prilicno pametnija od tebe, iz prostog razloga sto ZNAM sta imam u glavi i nikakve serije to ne mogu da izbrisu. Jadan ti ako toliko sumnjas u sebe da moras da trazis glupe izgovore za pravdanje nedostatka inteligencije![]()
SSJ4:Ru_bi_tch:SSJ4:Ru_bi_tch:SSJ4:Imati ovoliko shpanskih serija na TV-u je loshe po mozdane celije .
Ja glupa ? Dragi moj, pa ja da odgledam sve latino serije ikada snimljene uvek cu biti prilicno pametnija od tebe, iz prostog razloga sto ZNAM sta imam u glavi i nikakve serije to ne mogu da izbrisu. Jadan ti ako toliko sumnjas u sebe da moras da trazis glupe izgovore za pravdanje nedostatka inteligencije![]()
Jao ovo je tako glupo ,da necu vishe ni da nastavljam raspravu
To je recheno samo da se vidi koliko su shpanske serije u stvari glupeA ti si glupa shto to nisi shvatila ...Ljudi gledajte anime .
P.S. Draga moja moj Koeficijent inteligencije je 143 pa sad ti gledaj ... Toliko od mene ,nemam fore vishe da nastavljam ovo * ...
SSJ4:Da stvarno imash IQ 156 ne bi gledala shpanske serije ... lolchina Toliko od mene
Lucky girl:ljudi,ajde,nije bitno ko je pametniji ko nije... tema nije to,mada je ionako glupa..a iq koliko god da pokaze,ne mora da znaci da je taj neko najpametniji. :wink:
Lucky girl:ljudi,ajde,nije bitno ko je pametniji ko nije... tema nije to,mada je ionako glupa..a iq koliko god da pokaze,ne mora da znaci da je taj neko najpametniji. :wink: