Владан
Buduća legenda
- Poruka
- 37.700
Dakle gradski auto, za solo i porodicnu voznju, manuelni menjac. Uglavnom kratke relacije i godisnje ne mnogo km. Startan, brz dovoljno..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da te fieste 1.6 su jako tražene ovde... troše ispod 4l (kataloški) a idu lepo..Fiesta 1.6 cdti (ili kod novijih 1.5) ti je bas takva,ja imam stariju malo,potrosnja je smesna,ima snage kad zatreba,a ti motori su sjajni (peugeot).
Elektricni automobili me ne zanimaju, niti ona vozila na pedale.ne vredi kupovati benzin ili diesel jer ce to da zabrane u dogledno vreme.Jeste i u Srbiji iako nemamo standard,samo ce da preseku i ako imas elektricni vozi ako nemas neces voziti i kraj.Uvezi iz Norveske za njih vec zastareli elektricni auta Buddy.Dace ti ga skoro dzabe jer ne znaju sta ce da rade s njim
Ja imam staru,2006god,oko 205 000 je presla.Od Zvornika preko Trebinja do Budve i nazad (planinski put,serpentine,nema pravog puta skoro nigde) sa sve vreme ukljucenom klimom 4.95 prosek,sam sam sipao od cepa do cepa.I racunaj minimum 100 km u lokalu,tamo umeju da budu guzve poprilicne.Da te fieste 1.6 su jako tražene ovde... troše ispod 4l (kataloški) a idu lepo..
Tek ovde ne bi znali šta će s njim. Za bilo koji automobil mora se razmišljati kako ćeš ga održavati.ne vredi kupovati benzin ili diesel jer ce to da zabrane u dogledno vreme.Jeste i u Srbiji iako nemamo standard,samo ce da preseku i ako imas elektricni vozi ako nemas neces voziti i kraj.Uvezi iz Norveske za njih vec zastareli elektricni auta Buddy.Dace ti ga skoro dzabe jer ne znaju sta ce da rade s njim