Koji gradski auto sa 5 vrata

Francuzi tj. PSA HDI isto tako od 2009-10 kad su opdatirali motor.. Brzo BMW 1 je ok M47.. Alfa Gulietta preskoči prve traži opdatirani m-air kod benzina, dizelasi su ok ...ali ako ne voziš mnogo ne treba ti dizel.. 1.4 m-air 170ks je solidan, zivahan motoric sa ok potrošnjom..

ne vredi kupovati benzin ili diesel jer ce to da zabrane u dogledno vreme.Jeste i u Srbiji iako nemamo standard,samo ce da preseku i ako imas elektricni vozi ako nemas neces voziti i kraj.Uvezi iz Norveske za njih vec zastareli elektricni auta Buddy.Dace ti ga skoro dzabe jer ne znaju sta ce da rade s njim

ne vredi kupovati benzin ili diesel jer ce to da zabrane u dogledno vreme.Jeste i u Srbiji iako nemamo standard,samo ce da preseku i ako imas elektricni vozi ako nemas neces voziti i kraj.Uvezi iz Norveske za njih vec zastareli elektricni auta Buddy.Dace ti ga skoro dzabe jer ne znaju sta ce da rade s njim
Elektricni automobili me ne zanimaju, niti ona vozila na pedale.

Da te fieste 1.6 su jako tražene ovde... troše ispod 4l (kataloški) a idu lepo..
Ja imam staru,2006god,oko 205 000 je presla.Od Zvornika preko Trebinja do Budve i nazad (planinski put,serpentine,nema pravog puta skoro nigde) sa sve vreme ukljucenom klimom 4.95 prosek,sam sam sipao od cepa do cepa.I racunaj minimum 100 km u lokalu,tamo umeju da budu guzve poprilicne.
A po autoputu ispod 4.Lepo izbalansirana snaga i u niskim i u visokim obrtajima,nevazno u kojoj si brzini.Moj prvi dizelas,ali toliko mi se svideo da planiram da uzmem ponovo,samo nov (kod njih je 1.5).

Tek ovde ne bi znali šta će s njim. Za bilo koji automobil mora se razmišljati kako ćeš ga održavati.

Back