Koji gejmerski casopis citate?

Koji gejmerski casopis citate?

• Gameplay

• Screenfun

• Svet Kompjutera

• Ne citam. Potrebne informacije nadjem na netu

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ja sam pre citao screenfun,dok nije poskupeo...takodje i SK,do kraja 2008...ne kupujem ga vise posto Kuzmanovic previse sere oko opisa igara...Dao je za Fallout 3 96 ocenu :eek: .Kao igra je ok,ali da li je duhovni naslednik fallout dvice,ni u ludilu :evil: .Ja bi realno dao oko 82 :ok: .A dawn of magic 2,koja je solidna igra,kod njega dobila 61 bod :roll:

Ja sam pre citao screenfun,dok nije poskupeo...takodje i SK,do kraja 2008...ne kupujem ga vise posto Kuzmanovic previse sere oko opisa igara...Dao je za Fallout 3 96 ocenu :eek: .Kao igra je ok,ali da li je duhovni naslednik fallout dvice,ni u ludilu :evil: .Ja bi realno dao oko 82 :ok: .A dawn of magic 2,koja je solidna igra,kod njega dobila 61 bod :roll:

Ja kupujem Svet kompa....dobar je to casopis..iako je malo propo....hvala kuzmanovicu...koji opisuje svaku igru koju vredi igrati...a i smorio je....za fallout se potpuno slazemo...treci deo nije zasluzio vecu ocenu od 90.......

Ja kupujem Svet kompa....dobar je to casopis..iako je malo propo....hvala kuzmanovicu...koji opisuje svaku igru koju vredi igrati...a i smorio je....za fallout se potpuno slazemo...treci deo nije zasluzio vecu ocenu od 90.......

Vidi se da ne voli narocito original fallout.Dao je 88 bodova Brotherhood of steelu(fallout spinof iz 2001),koga ni dan danas ne mogu posteno na svim detaljima igrati(i na mediumu gledam slide show :roll: ).Plus,tamo uopste ne vrede vestine kao charizma i inteligence :( .
Najbolje opisuju Dinic i Nagulov ;)

Vidi se da ne voli narocito original fallout.Dao je 88 bodova Brotherhood of steelu(fallout spinof iz 2001),koga ni dan danas ne mogu posteno na svim detaljima igrati(i na mediumu gledam slide show :roll: ).Plus,tamo uopste ne vrede vestine kao charizma i inteligence :( .
Najbolje opisuju Dinic i Nagulov ;)

Brotherhood je stvarno prosecan...fallout 1,2 su dobili oko 91 tako...ali ih nije on opisivao.....

macedonic je bio najbolji...ali je prestao da radi tamo...

Mislim da je Screen Fun najbolji gamerski na nasim prostorima, sve obuhvata, citam ga gotovo od 1. broja.

Slazem se..... Ne kupujem ga od prvog broja,jer kad je izaso mislio sam da je glupost. :lol: poceo sam da ga kupujem negde od 15-16,ne secam se. :confused:

Pored SF-a,koristim net za informacije....i skidanje. :mrgreen::)

...

Imam par broja Sveta Kompjutera..... i ne mislim da je on bas gamerski casopis,jer vecim delom obuhvata opis hardvera i softvera....

Slabo kupujem, ali mislim da screenfun bas i nije najbolji casopis za te stvari. Ok je da se informises da je izaslo nesto novo, ali po meni, neki opisi igaru su prekratki, jedostavno, ne mozes dovoljno informacija da skupis ni o samoj igri, a ne o tome kakvi su bagovi, gameplay, prica... Naravno, ne ocekujem da mi preprica igricu, ali da mi da neku vitalnu informaciju... Inace, screenshot-ovi su ok :)

Svet Kompjutera kao sto mu ime i glasi bavi se celokupnim kompjuterom sto znaci od gedzeta pa do programa i igara do fotoaparata i sl. zanimljivosti (koje cemo imati tek za par godina).
Pomenuti casopis Screenfun se bavi samo igrama i vise je za mlade gejmere.:)

Back