Zanima me hemija, programiranje i istorija. Zanima me da li ima posla od navedenih zanimanja i koji fakultet da upisem?
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta zezaš, kako nema?
Za IT ETF u Beogradu ili FTN u Novom Sadu. Ili ako hoćeš privatni, onda RAF, čuo sam i o njemu dosta dobrih stvari (praktično jedini privatni fakultet o kom sam čuo dobre reči).
Upisi fizicku hemiju. Programera imas pun ***** dok hemicara fali.
Sto se tice ETF, meni je skolarina preskupa, zanima me IT faks ispod 2000 evra.
sumski smer debela ladovinaZanima me hemija, programiranje i istorija. Zanima me da li ima posla od navedenih zanimanja i koji fakultet da upisem?
Pa ETF ti je besplatan ako upišeš na budžet, osim ako hoćeš linijom manjeg otpora, pa na Softversko Inženjerstvo, koje se plaća (a i to mislim nekih prvih 10 dobija neke razne stipendije i oslobađa se školarine).
Softversko Inženjerstvo je neka vrsta pojednostavljenog RTI smera, a pritom je RTI besplatan na budžetu, a SI se plaća.
Pitaš na forumu koji fakultet da upišeš?
Zar o tome ne bi trebao da imaš svoju ličnu već izgrađenu zamisao, cilj, ambiciju????
Veoma mi je bitno da li se mogu zaposliti sa zavrsenim zanimanjem. Nemam ambicije, samo zanimanja.
Ja necu moci da upisem ETF na budzet nemam toliki prosek.
Koja je razlika izmedju softverskog inzenjerstva i programmera? Pitam iz radoznalosti.
Najveći uspeh ćeš ostvariti ako upišeš nauku za koju imaš kefalo, talent. Automehaničar koji je znalac svog zanata više zarađuje od doktora koji je upisao i završio medicinski faks jer se nadao lovi, ali budući da nema kliker za to ostaje na nivou mediokriteta.
Moze neko da bude talentovan a da se ne trudi uopste. Nema svako talenat. Trud je druga opcija za uspesnost.
Moze neko da bude talentovan a da se ne trudi uopste. Nema svako talenat. Trud je druga opcija za uspesnost.
Ne bih se složio, al ajde. Već si dobio dosta saveta. Jes da mogu da razumem oko srednje škole, ali ne znati šta se želi oko faksa, ma zaboravi.
aj i ti nemoj da se primas i pametujes pola postova na temi tvoji a covek oce da kuvaAj ne zaj.ebavaj čoveka, ozbiljno pita, a komentar i nije nešto duhovit da bi ti bilo oprošteno.
A može i da bude talentovan i vredan, ali da to što radi nema gde da proda. Nije bitno samo koliko, nego i šta radiš.
Svo poštovanje ljudima koji prave tradicionalne opanke, ali ne bi smeli da se čude kad shvate da slabo kome svoje proizvode mogu da prodaju.
- - - - - - - - - -
Što ne možete da se suzdržite od pokušaja da podbodete i psihoanalizirate čoveka? Ne zna, pa šta, što je čudno što sa 18-19 godina ne zna šta bi?
I onda dobijamo polustručnjake, inžinjera koji nema veze sa tim, ekonomistu koji nema veze sa ekonomijom, užas.
Niko ga ne podbada, samo mu se može desiti da jednog dana požali zbog svoje odluke, a znam ih isuviše kojima se to desilo jer su išli na siguricu.
aj i ti nemoj da se primas i pametujes pola postova na temi tvoji a covek oce da kuva
http://forum.krstarica.com/showthread.php/752532-Posao-kuvara-u-Beogradu
Šta je onda tvoj savet - da ne upisuje ništa?
Zanima me hemija, programiranje i istorija. Zanima me da li ima posla od navedenih zanimanja i koji fakultet da upisem?