Najvise me interesuju hemija i biologija. Matematika mi najlosije ide. Nosim dosta bodova iz skole - oko 39. Znam cime hocu da se bavim - zelim da budem forenzicar, mada nekako mi se cini da od toga u Srbiji nema nista. Ako mi propadne posao u Srbiji najverovatnije bih otisla u SAD, Francusku ili Singapur. Ukoliko se ne zaposlim kao forenzicar volela bih da nadjem neki posao u laboratoriji na nekom naucnom institutu. Dakle moracu da idem na specijalizaciju za forenziku jer ne postoji taj smer akademskih studija koliko ja znam. Zato nisam sigurna sta bi trebalo da upisem pre te specijalizacije. Razmisljala sam o medicinskoj biohemiji, molekularnoj biologiji, biohemiji i mozda hemiji ili medicini.
Koji od ovih smerova je najbolji za sticanje predznanja za forenziku? I koji je najbolji kao rezerva - u smislu da ako ne nadjem posao kao forenzicar mogu bar da radim nesto u laboratoriji (ne mislim na vadjenje krvi i sl.)
Koji od ovih smerova je najbolji za sticanje predznanja za forenziku? I koji je najbolji kao rezerva - u smislu da ako ne nadjem posao kao forenzicar mogu bar da radim nesto u laboratoriji (ne mislim na vadjenje krvi i sl.)