- Poruka
- 93.261
Oću da popijem neki čaj, da se opustim, da umrtvim živce. Koji je najbolji za te svrhe?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pametnica jedna, kako se nisam odma setioCanabis
nije caj, ali pomazeOću da popijem neki čaj, da se opustim, da umrtvim živce. Koji je najbolji za te svrhe?
Caj od maka, zakuvala stara baba... samo spremi serpu da posle povracas...Oću da popijem neki čaj, da se opustim, da umrtvim živce. Koji je najbolji za te svrhe?
Ko razume, razumeo je...Caj od maka, zakuvala stara baba...
ja se od maka oždirem. ne treba mi deo gde je štrudlaKo razume, razumeo je...![]()
Onda si posle pozitivan na droguja se od maka oždirem. ne treba mi deo gde je štrudla
ako sam, vidi se iz aviona heheOnda si posle pozitivan na drogu![]()
Hehe ovo je maxa citiroja se od maka oždirem. ne treba mi deo gde je štrudla
Sta je bilo.. nehebica stigla?Oću da popijem neki čaj, da se opustim, da umrtvim živce. Koji je najbolji za te svrhe?
a ne, toga mi nije zafalilo ne pamtimSta je bilo.. nehebica stigla?
Matičnjak a.k.a. lemon balmOću da popijem neki čaj, da se opustim, da umrtvim živce. Koji je najbolji za te svrhe?
Čaj?Nijedan.Provereno.Oću da popijem neki čaj, da se opustim, da umrtvim živce. Koji je najbolji za te svrhe?
Prepisuješ milleru, prepisuješ..
prepoznao sam tekstPrepisuješ milleru, prepisuješ..![]()
Ja sam prvaprepoznao sam tekst
https://eklinika.telegraf.rs/prirodna-medicina/9115-nervoza-napetost-caj-zivciOću da popijem neki čaj, da se opustim, da umrtvim živce. Koji je najbolji za te svrhe?
Čaj od maka baš je džabaJa sam prva![]()