Koji browsver za android??

gost 370773

Zainteresovan član
Poruka
279
Koji brovsver za android mi preporucujete imam samsung galaxy trend lite. I duboko sam razocaran sa svim brovsverima. Probao sam skoro sve (mozilu,chrome,uc browsver,opera mini,dolphin,adc brovsver...) i svi imaju probleme tipa: kada ucitava neku stranicu (ima puno da ucitava) on se ladno ugasi ...
Znate li vi neki dobar brovsver.

Koji brovsver za android mi preporucujete imam samsung galaxy trend lite. I duboko sam razocaran sa svim brovsverima. Probao sam skoro sve (mozilu,chrome,uc browsver,opera mini,dolphin,adc brovsver...) i svi imaju probleme tipa: kada ucitava neku stranicu (ima puno da ucitava) on se ladno ugasi ...
Znate li vi neki dobar brovsver.

msm to vise zavisi od brzine neta nego od br...

To se najverovatnije desava zbog nedostatka radne memorije. Browser "pojede" memoriju koja je i onako vec oskudna na ovom modelu telefona (512MB).

Ne verujem da po tom pitanju moze bilo sta drasticno da se uradi. Ako ti je telefon pretrpan aplikacijama koje se izvrsavaju u pozadini, bilo bi dobro da obrises one koje skoro nikad ne koristis (ovde naravno mislim na one aplikacije koje si ti naknadno instalirao), i na taj nacin bar malo rastereti telefon, mada to nece previse pomoci. Na malo zahtevnijim stranicama, aplikacija ce verovatno opet da crashuje.

Taj problem mi se cesto desavao na starom telefonu, na kojem sam takodje imao 512MB, i gomilu preinstaliranih aplikacija koje nisu mogle da se brisu, pa su se bespotrebno izvrsavale u pozadini, hteo ja to ili ne. Sa trenutnim telefonom koji poseduje 1024MB radne memorije nemam problema sa surfovanjem na netu.

Poslednja izmena:

Back