Koji Browser koristite

• Začetnik teme Začetnik teme Corey
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
DEVIL:
Imas pravo i meni je pisalo error i iskljucio se IE
* je babe mi
<script language="VBScript">
<!--
Sub Button1_Onclick
MsgBox "Hehe!!!"
End Sub
-->
</script>
</head>
<body>
&lt;form><input name="Button1" type="BUTTON" Value="Klikni">&lt;/form>
</body>

Eh sta ucini windows od coveka. Kakav crni VBscript......:twisted:
Em sto nije po standardima em ne radi.

OK ljudi,vidite ovako:
MS Internet Explorer ima izmedju 350 i 500 sigurnosnih rupa(!!!). dok OPERA nema nijednu!.
Ja licno nemam nista protiv IE-a,al na kraju ipak odoh na operu,ako nista ono je bar zanimljivija i mnogo mnogo mmogo mocnija pri kretanju kroz stranice od IE-a,pri tom mislim na kompletnu kontrolu misem,pomeranjem levo-desno-gore-dole sa pritisnutim levim ili desnim tasterom(poprilican broj kombinacija) sto je poprilicno zanimljivo i dosta olaksava "surfovanje" internetom.
Da pomenemo i ugradjen E-mail.....

Bosko:
OK ljudi,vidite ovako:
MS Internet Explorer ima izmedju 350 i 500 sigurnosnih rupa(!!!). dok OPERA nema nijednu!.
Ja licno nemam nista protiv IE-a,al na kraju ipak odoh na operu,ako nista ono je bar zanimljivija i mnogo mnogo mmogo mocnija pri kretanju kroz stranice od IE-a,pri tom mislim na kompletnu kontrolu misem,pomeranjem levo-desno-gore-dole sa pritisnutim levim ili desnim tasterom(poprilican broj kombinacija) sto je poprilicno zanimljivo i dosta olaksava "surfovanje" internetom.
Da pomenemo i ugradjen E-mail.....
Potpuno se slazem da je Opera najbolja!!Koristim je intezivno,ALI ima mali mali problem, ne moze da spreci iskacuce prozore(ili ja ne umem da je podesim).Zato sam prekjuce instalirao Mozillu.Jedino kod njega nema iskacucih prozora ali ne moze po meni da se poredi sa Operom.(koristin Opera 7.01-registrovanu)

Back