Koji bi državni posao najviše voleli i za koju realnu platu?

У праву си Франче.

Роко је отишао у Макарску, кад се вратио запослио у ООУР "Југодрво", затим двадесет година касније завршио каријеру тако што је, захваљујући ДОС-у постао тзв. губитник транзиције, и ево, већ петнаест година чека на заслужену пензију на бироу за незапослене.

А ДОС је за све крив.

А не то што није отишао у Швицарску, као ти нпр.

Vidiš Alter ja drugačije gledam na tranziciju.To je sudbina,a ja mislim da je to VELIKA šansa,ali Rolo kao i mnogi drugi nisu iskoristili.
Kada je ovdi bila tranzicija ja sam to iskoristio kao najveću šansu.

Vidiš Alter ja drugačije gledam na tranziciju.To je sudbina,a ja mislim da je to VELIKA šansa,ali Rolo kao i mnogi drugi nisu iskoristili.
Kada je ovdi bila tranzicija ja sam to iskoristio kao najveću šansu.

Мислим да би клеги Ролоу требао да даш неколико савета о томе шта треба да ради.

Он ако је паметан, послушаће те.

Мислим да би клеги Ролоу требао да даш неколико савета о томе шта треба да ради.

Он ако је паметан, послушаће те.

Uvek volim da pomognem Srbima,ali to je teško ih uputiti na prav put.Evo čekam da nešto opozicija promeni i dozvoli da mi "gastarbajteri"pomognemo.
Ipak to nije sigrno hoće li opozicija da pomogne kada sedne na vlast.

Vidiš li Alter da niko neće moje savete,kolko god da su dobri.
:lol:
Јесте, баш незгодно...
Ево, да и ја теби дам један савет, индиректан.
Има једна стара кинеска пословица, и гласи; када ти један човек каже да си магарац- игнориши га; када ти то каже њих неколико- купи самар...
Јел' има неки сточни пијац тамо, око Цириха?:mrgreen:

:lol:
Јесте, баш незгодно...
Ево, да и ја теби дам један савет, индиректан.
Има једна стара кинеска пословица, и гласи; када ти један човек каже да си магарац- игнориши га; када ти то каже њих неколико- купи самар...
Јел' има неки сточни пијац тамо, око Цириха?:mrgreen:

Ne upravljaj se Kinezima.Slučajno sam bio na takvom mestu i znam poentu.Neće ti se sviđati to kada bi ti reko.

Back