Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Renoviram kuhinju i moram da kupim aspirator. Interesuje me da li je praktičniji i efikasniji onaj običan aspirator ili onaj da ugradim da dim ide kroz ventilacionu cev ili odzak?
Renoviram kuhinju i moram da kupim aspirator. Interesuje me da li je praktičniji i efikasniji onaj običan aspirator ili onaj da ugradim da dim ide kroz ventilacionu cev ili odzak?
Увек је боље да иде кроз вентилациону цев и да избацује дим. Онај обичан, који само окреће ваздух у круг и филтрира га, је нужно зло када немаш где да изведеш цевку.
Imam ventilator aspirator ugradjen u prozoru,a imam i apirator Gorenje,koji kroz inox cev izvlaci paru i mirise.na njenu je bitno redovno menjati fiter i svaki ce te sluziti kako treba.Taj ventilator na prozoru inace ima klapne,koje se zatvore,kad ventilator prestane sa radom.Zajedno kada rade,nema ni pare ni jakih misisa spremane hrane u kuhinji.