Koji akumulator?

Vw grupacija ali to nije ni bitno na temi o akumulatorima :)

Gresis, kad smo vec kod kanti, mislim da je bitno, posto je moj prijatelj koji se konacno resio Golfa (koji je isto tvrdio da je taj auto neprikosnoven) imao problem od kad ga je kupio sa praznjenjem akumulatora. Ne zezam se, ozbiljno. I trazili su uzrok, proveravali struju i nista nisu nasli. Nema rasipanja struje, a auto cim ne vozi jedan dan, akumulator se isprazni. On je imao 2 akumulatora, pa je punio jedan a drugi mu bio u autu. I tako je prodao auto, ne resivsi problem.

Ja nemam 5 godina da smisljam pricice, zabole me za tvoj krs, srecno sa njim. Ima u mojoj okolini jos takvih kao ti koji pricaju kako nista nisu pipnuli na kolima stotinama godina (mislim, ko ovde izmislja pricice) i verujem, al zato ih majstori non - stop deru. :)

Da, vazi...:roll:...Sve si rekao. A sad da predjemo na spisak WC grupacije, mada neznam da li ovaj forum podrzava tolike duzine tema :D Milo mi je samo sto vozis - to sto vozis, dobio si sto si i zasluzio :D

Dobro, pokazao si zavidno znanje i argumente, pa ces me izviniti ako dalje ne budem ucestvovao u ovom prepucavanju, to me samo zamara. Pozdrav!

Back