Kojeg terijera kupiti?

Ja bih ti preporucio nemackog lovnog terijera lakse ces ga pronaci u prodaji a pacove krtice i ostale stetocine tamani tj taj bi napao i bika nema veze sto je 1000 puta manji a i + velike su maze prema vlasniku.

Ja bih rekla da mozes da uzmes bilo kog terijera, posto krtica i nije neka zverka, pa ako ima iole iskonskog instikta, i westie bi ti zavrsio posao. Inace, takodje navijam za NLT, posto gajim posebnu naklonost ka rasama pasa, koje su sacuvale svoju prvotnu nameru, a time i karakter. Ali kad uzmes NLT-a, prosto moras da se spremis na sve ovo sto su ljudi gore napisali. NLT je po meni fantastican pas, ali prosto: to je ogromna doza otrova, zapakovana u minijaturno pakovanje. UZ NLT ide sve ono sto samo onaj ko stvanro voli terijere, moze da izdrzi.

Meni je NLT vrh pas, ali takvog sam karaktera, da ga mogu voleti samo dok je u tudjem dvoristu, ne i u mom :)

Ni jedan terijer ne bi tako fokusirano čekao ispred rupe kao NLT. Čudne živuljke. Milice i dragice i mazice - dok ne osete zov prirode, da polome vrat kojem paRcovu, krtici... mački... (sorry :( )

a bogami i po koju pticu i kokošku:rumenko:
jesu NLT najefikasniji, ali baš zbog naravi mislim da su foxići bolji, mada se i ti kučići, što reče jedna moja prijateljica:ko da su izštrikani (kako li se ovo piše?), preobrate u zveri kad vide plen.

jevdjo mozda je kasno za odgovor
ali ako te put navede u vojvodinu pokusaj da nadješ neku taxiku(tekina) često ih poklanjaju i po oglasima
ekonomični izdrzljivi prilagodljivi a za glodare su smrt , nemaju problem sa drugim psima jedino sto mnopgo larmaju na nepoznate

Hvala svima na savetima,nije jos kasno jos nista nisam uzeo. Kupio sam i neki aparatcic za krtice ruske proizvodnje,pa ce mo videti sta ce i kako da bude,al terijercica uzimam obavezno,a mozda cak i tekina jer mi je dosta ljudi govorilo za njih da su dobri.

Back