Koje zaslužuju džentlmena ?

GlasNick:
Promeniti nick?
Promeniti masku u rl-u? Stvarno ne znam o čemu pričaš?
I ne znam kakve to ima veze sa citiranjem napisanog. Rekao sam da neko na chatu i rl-u može da kaže 'nisam to ja rekao' a ovde ne može, jer je zapisano.

Da, kao što je zapisano sve što si ti napisao pod bivšim nickom, pa si sad odlučio da ga promeniš. Ne vidiš povezanost? Nemoguće.

A i dalje mi nije jasno - ako si džentlmen, onda si to uvek i svuda, ali ipak nismo roboti, jer se ne ponašamo isto prema svim ljudima :? Pa koji stav ti zastupaš? Jel imaš stav?

Otvaranje vrata, podizanje maramica i praćenje do toaleta nisu dovoljni maniri džentlmenstva. To si negde zagubio, ali sam ja ipak napisala.

Ja sam rekao da su ljudi promenljivi. Da u početku mogu da otvore vrata i podignu maramicu i da onda vremenom to mogu da promene. Poštuju je u početku, a onda te prihvate kao i sve ostale pre tebe. Mislim, ne 'tebe' nego... Znaš...

Znači ti zastupaš da jedan isti čovek danas jeste, a vidi sutra već nije džentlmen. Čak i prema istoj osobi. Da, naravno, takvi džentlmeni su baš pravi:lol:

A onda si otvorila novu temu, šta je to džentlmenstvo, pa si spomenula formu i suštinu, pa me zanima, šta je zapravo suština a šta forma? I kako to prepoznati?
O tome šta je džentlmenstvo i kako ga prepoznati se raspravlja na drugoj temi, koja se zove (vidi čuda) Džentlmen!

Ti od prvog mog dana ovde neprestano spominješ taj moj 'bivši' nick? Što to, imaš neku emotivnu povezanost za neki nick ili si samo brbljiva?

Opet nisi objasnila šta je suštinsko džentlmenstvo, a šta samo formalno.
(i btw, praćenje do toaleta je seljačenje, i ništa drugo)

Da, ja zastupam baš to što si napisala. Neki ljudi su takvi i prema istoj osobi. I mislim da i ti to isto zastupaš, samo ebiga, nemam dokaza :)

Stvarno, jel ume neko da objasni šta je to 'pravi' džentlmen? Dolazim u iskušenje da napišem šta nije džentlmen, ali neka, nije to tema.

GlasNick:
Ti od prvog mog dana ovde neprestano spominješ taj moj 'bivši' nick? Što to, imaš neku emotivnu povezanost za neki nick ili si samo brbljiva?

Opet nisi objasnila šta je suštinsko džentlmenstvo, a šta samo formalno.
(i btw, praćenje do toaleta je seljačenje, i ništa drugo)

Da, ja zastupam baš to što si napisala. Neki ljudi su takvi i prema istoj osobi. I mislim da i ti to isto zastupaš, samo ebiga, nemam dokaza :)

Stvarno, jel ume neko da objasni šta je to 'pravi' džentlmen? Dolazim u iskušenje da napišem šta nije džentlmen, ali neka, nije to tema.
Kao što sam već rekla, postoji druga tema koja se bavi pitanjem šta je to džentlmen.
Ako ti odgovorim na prvo pitanje, ispašće da opet ja potenciram tvoj bivši nick. A spominju ga SVI od prvog dana kako si se pojavio, ne samo ja.

Samo formalno džentlmenstvo su samo ti maniri koje većina stalno spominje.

Neki ljudi su takvi i oprema istoj osobi; da slažem se sa time. Samo ja kažem da ti ljudi nisu ni u jednom momentu džentlmeni; a ne slažem se sa time da danas jesu, a sutra nisu; ili jesu prema nekoj osobi, a prema drugoj nisu. Znači, to su samo 'neki ljudi', a ovde se priča o džentlmenima.

Back