Promeniti nick?
Promeniti masku u rl-u? Stvarno ne znam o čemu pričaš?
I ne znam kakve to ima veze sa citiranjem napisanog. Rekao sam da neko na chatu i rl-u može da kaže 'nisam to ja rekao' a ovde ne može, jer je zapisano.
Da, kao što je zapisano sve što si ti napisao pod bivšim nickom, pa si sad odlučio da ga promeniš. Ne vidiš povezanost? Nemoguće.
A i dalje mi nije jasno - ako si džentlmen, onda si to uvek i svuda, ali ipak nismo roboti, jer se ne ponašamo isto prema svim ljudima :? Pa koji stav ti zastupaš? Jel imaš stav?
Otvaranje vrata, podizanje maramica i praćenje do toaleta nisu dovoljni maniri džentlmenstva. To si negde zagubio, ali sam ja ipak napisala.
Ja sam rekao da su ljudi promenljivi. Da u početku mogu da otvore vrata i podignu maramicu i da onda vremenom to mogu da promene. Poštuju je u početku, a onda te prihvate kao i sve ostale pre tebe. Mislim, ne 'tebe' nego... Znaš...
Znači ti zastupaš da jedan isti čovek danas jeste, a vidi sutra već nije džentlmen. Čak i prema istoj osobi. Da, naravno, takvi džentlmeni su baš pravi
A onda si otvorila novu temu, šta je to džentlmenstvo, pa si spomenula formu i suštinu, pa me zanima, šta je zapravo suština a šta forma? I kako to prepoznati?