Koje vrste optickih montaza su za ZASTAVU M70

Naravno da je radjena. I ja bas sada treba da uzmem montazu i dvoumim se izmedju leopolda, swenka i sula. Od svega leopold je najpovoljniji ako ne racunamo domace swenk montaze.Moram jos da vidim kod nekih ljudi. naravno sve sugestije su dobrodosle.

Ja sam uzeo Leopold QR montazu u petak mi je stigla iz Amerike i mogu da kazem da je odlicnog kvaliteta i da je po meni bolja nego svenk montaza i vrlo povoljna cena. Montaza za mauser sa 30mm oprugama 85 $.
010e55bbde.jpg

LEB60976.jpg

Leupold QR za Mauzer 98 ne ide na zastavu.. Ide Mauzer FN montaza.. Razlike su u visini zadnjeg mosta akcije.. Moze da se nabudzi, ali ne i lako..

Licno ne volim QR, ali to je posebna prica.

na zapadnom trzistu pogotovo na americkom (u usa sam kupovao dosta opreme) baze za zastavu m70 se prodaju kao mauzer mark X zadnja baza visocija prednja niza bilo da uzimas veaver ili neke druge a ne znam sto fali zrakovim montazama pa Ketner ih plasira kroz evropu ja sam ih ugradio dosta i niko nema prigovor svako skidanje i stavljanje optike ako je dobro ugradjena vraca sliku pogotka u isto mesto

Back