koje vezbe

dragan93

Zainteresovan član
Poruka
185
e ovako ja sam 93 i imam 14 god 175cm tezina 62 nekad 70 smrsao sam relativno lako ali to nije tema. sad bi hteo da se definisem i nabacim i koji kg misicne mase zanima me koje bi sad vezbe mogao da krenem, mogu samo 1 zgib, sve kritike i saveti su dobrodosli

ako oces da dobijes misicnu masu nekim kucnim vezbama ili dizanjem tegova a neces da se kljukas kojekavim stvarima, onda radi vezbe sporije... tako bi trebalo da dobijes misicnu masu za razliku kada radis kucne vezbe ili dizes tegove pa radis brze onda dobijas vise definiciju, jer sagorevas masnocu....

Dragan je dobio od mareta dobar savet, sve vezbe u kucnoj varijanti kao sklekovi, trbusnajci, cucnjevi, iskoraci, jedino sto treba da povedes racuna je da uvek odradis vezebe za suprotne grupe misica, primer:
ako radis sklekove (grudi ucestvuju u pokretu), treba da radis vezbu u kojoj ucestvuju i ledjni misici.
ako radi cucanj ( najvise ucestvuje prednji deo noge butine) moras da radis i zadnji deo.
Onaj sajt exrx.net ima dosta fotografija gde mozes da nadjes vezbe za sve misicne grupe.

Back