LindaLee
Elita
- Poruka
- 22.197
kratko i jasno
mene ona
koja pesma vas natera da poletite
mene ona
koja pesma vas natera da poletite

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
osetite da cete da poletite
pa svaki pdf ima neku temu gde se kači muzika koja se trenutno sluša... ta tema je samo nesretno dobila ime...![]()
uh a to posebno,kad sam videla onu zabranu fantaziranja radi odrzanja vrste![]()
A sto? Nije to losa tema, naprotiv.greotica
e nervira me i jedna sopstvena
secret garden
zato sto se stavljaju samo fotke kad smo bili mali,a ta tema moze da bude mnogo viseA sto? Nije to losa tema, naprotiv.
sunasce jeco,izadji iz julianovog telaMeni ne smeta nijedna tema. Smatram da svaka tema može da bude korisna i zanimljiva ukoliko joj pristupimo na pravi način, pre svega tolerantno, a naravno analitično i sa interesovanjem. Verujem da iz svake teme možemo nešto da naučimo ako uvažavamo sagovornika i sa razumevanjem saslušamo tuđe mišljenje.
Na ovom forumu sam upoznao mnogo različitih i kreativnih načina razmišljanja. Čitajući zanimljive teme, pre svega životne, saznao sam nešto novo, oplemenio se duhovno i unapredio intelektualno.
uh a to posebno,kad sam videla onu zabranu fantaziranja radi odrzanja vrste![]()
Tako je i ja shvatam, a stavila sam i "mnogo vise", a zaboravljam da sliknem i stavim staru violinu, a ima i prica uz nju.zato sto se stavljaju samo fotke kad smo bili mali,a ta tema moze da bude mnogo vise
kratko i jasno
mene ona
koja pesma vas natera da poletite![]()
pa dobro nije valjda da te nijedna tema ne nervira
a sto se teme tice ne znam koga zanima ni sta trenutno slusate,al ajde
al poletite znaci![]()
...pa čekaj, zar ti skakušeš po temama koje te nerviraju i kidaš sebi živce...?
...nadam se da kad iznervirana ustaneš od kompa ne išutiraš kućnog ljubimca, muža, komšiju, poštara...![]()
eh sad
znam ja da ste svi ovde zen i cool da bi vas nesto pomerilo
sta pitam koj moj
al ono kad vidis i kazes jeeee ko pise ovde i zasto ovo postoji
dosta je bilo seflmarketingapokazite svoje pravo lice
![]()
eh sad
znam ja da ste svi ovde zen i cool da bi vas nesto pomerilo
sta pitam koj moj
al ono kad vidis i kazes jeeee ko pise ovde i zasto ovo postoji
dosta je bilo seflmarketingapokazite svoje pravo lice
![]()