Koje vas teme nerviraju na ovom pdf

Meni ne smeta nijedna tema. Smatram da svaka tema može da bude korisna i zanimljiva ukoliko joj pristupimo na pravi način, pre svega tolerantno, a naravno analitično i sa interesovanjem. Verujem da iz svake teme možemo nešto da naučimo ako uvažavamo sagovornika i sa razumevanjem saslušamo tuđe mišljenje.
Na ovom forumu sam upoznao mnogo različitih i kreativnih načina razmišljanja. Čitajući zanimljive teme, pre svega životne, saznao sam nešto novo, oplemenio se duhovno i unapredio intelektualno.

A sto? Nije to losa tema, naprotiv.
zato sto se stavljaju samo fotke kad smo bili mali,a ta tema moze da bude mnogo vise
Meni ne smeta nijedna tema. Smatram da svaka tema može da bude korisna i zanimljiva ukoliko joj pristupimo na pravi način, pre svega tolerantno, a naravno analitično i sa interesovanjem. Verujem da iz svake teme možemo nešto da naučimo ako uvažavamo sagovornika i sa razumevanjem saslušamo tuđe mišljenje.
Na ovom forumu sam upoznao mnogo različitih i kreativnih načina razmišljanja. Čitajući zanimljive teme, pre svega životne, saznao sam nešto novo, oplemenio se duhovno i unapredio intelektualno.
sunasce jeco,izadji iz julianovog tela :sad2:

...pa čekaj, zar ti skakušeš po temama koje te nerviraju i kidaš sebi živce...?:lol:

...nadam se da kad iznervirana ustaneš od kompa ne išutiraš kućnog ljubimca, muža, komšiju, poštara...:lol:

eh sad :aha:
znam ja da ste svi ovde zen i cool da bi vas nesto pomerilo
sta pitam koj moj
al ono kad vidis i kazes jeeee ko pise ovde i zasto ovo postoji :zper:
dosta je bilo seflmarketinga :evil: pokazite svoje pravo lice :zplez:

eh sad :aha:
znam ja da ste svi ovde zen i cool da bi vas nesto pomerilo
sta pitam koj moj
al ono kad vidis i kazes jeeee ko pise ovde i zasto ovo postoji :zper:
dosta je bilo seflmarketinga :evil: pokazite svoje pravo lice :zplez:

...ma nije bre, baš sad mozgam šta bih mogao da navedem kao primer...:think:
...na masu tema uopšte ne ulazim... a i gde udjem lupim nešto i odem... tako da nisam baš merodavan...:(

Back