Koje vam se serije vise dopadaju:Turske, Indijske ili Latino-Americke

• Začetnik teme Začetnik teme Mingo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Koje vam se serije vise dopadaju:Turske, Indijske ili Latino-Americke?

• Turske serije

• Indijske serije

• Latino-Americke serije

• Ne volim pratiti telenovele

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Mingo

Poznat
Banovan
Poruka
8.115
Koji vam se serijali vise dopadaju da li Latino-Americki, Indijski ili Turski serijali?Karakteristicno je za Latino-Americke serije da se oni cesto mole Bogu u Crkvi i da cesto dolaze na ispovijest.Turske serije prikazuju cisti sekularizam i pomalo njihove serije imaju patrijarhalnog znacaja tako da se obicno u kuci pitaju muskarci.Ipak je Islam slabo zastupljen u Turskim serijama.
Indijske serije su takodjer lijepe serije tako da prikazuju zivot Indijske obitelji i nacin njihove tradicije.Obicno se radnja djesava malo sporije nego u drugim serijalima tako da se dosta pridaje znacaj Hinduizmu i nacinu molitve u Hinduizmu.Na primjer Indijske serije nisu sekularnog znacaja.One se bave cisto obicajima u Hinduse i zadrzavaju se na obicajima koji se teze ukinuti ili u seriji krtitizirati.Indijske serije su snimane na veoma dobrom plantu tako da je slika u tim serijama veoma svjetla i uglavnom glumci su dosta nakiceni dobrom odjecom i nakitom.

Poslednja izmena:
Kako to da vam se sada ne dopadaju Turske serije a skoro svi ste ludovali za 1001 noc i za Onura i Seherezadu?Ipak meni su najbolje Indijske serije jer prikazuju jednu vjersku sredinu gdje se svi mole Bogu.Zato sam glasao za Indijske serije.Ipak zaboravili ste glasati za Latino-Americke serije posto ste pohvalili te serije.
Ipak meni mi Meksicke serije lice na jedan strip Kapetan Miki gdje se sve dovija narocito brzo i gdje pravda na kraju pobjedjuje.Turske Serije bi bile bolje kad bi prikazivale vise klanjanje namaza i kad bi prikazivale odlalske u Dzamiju.Na primjer kod njih se maldenci vjenacavaju kod maticara u tim serijama a biolo bi bolje kad bi se to snimalo kod Dzamije gdje bi Hodza vjenacavao i udavao.Mislim mda mnogo sto sta ne stima kod Turskih serija i zato ih ja ne gledam a gledam povremeno Kad Lisce Pada a isto tako sam gledao i 1001 noc.Inace pratim redovno Malu Nevjestu i Bandini.Mislim da su Indijci dobri u serijama i da znaju kako predstaviti porodicu.

Volim kod Latino-Americkih serija kad se mole Bogu u Crkvi?Ili kad dodoju kod Krsta sa Isusom a to najcesce cine muskartci i tu se oni izjadaju i zapalvu a zene obicno dodju kod ikone Djevice Marije i tu se pomole.Mislim to su mi najinteresantnije scene.

Ja kod latino-americkih serija volim da "odokativno" izmerim tezinu silikona ugradjenih u glumice...

I pratim sve jos od Kasandre cekajuci da vidim glumicu koja ima vece dupe od nje-ali Kasandra je jos uvek neprikosnovena...

Prva serija posle one ćorave Esmeralde (koja je izazvala bombardovanje Srbije) je turska Kad lišće pada.
Ne znam ni koji me curc terao to da gledam, ali je sad gotovo, ne bi me ni vazdušni napad odvojio od Prve u osam uveče:mrgreen:

Mindžune, ebale te indijske serije, a uz njih, yebale te i pakistanske, uzbegistanske i sve telenovele koje postoje na svetu,
da te yebale:lol:

Мислим то са Богородицом де Гвадалупе и богом су мексичке. Бразилске и венецуеланске (Касандра и Љовисна) су закон. Па и америчке шпанског говроног подеучја. А аргентинске су посебно добре, пошто су и они посебни, издвајају се из остатка Латиноамерике. :)

Мислим то са Богородицом де Гвадалупе и богом су мексичке. Бразилске и венецуеланске (Касандра и Љовисна) су закон. Па и америчке шпанског говроног подеучја. А аргентинске су посебно добре, пошто су и они посебни, издвајају се из остатка Латиноамерике. :)

Recite mi a ko je Djevica iz Gvadalupe?Inace Meksikanci najvise prikazuju Crkve i kako se u njima mole glavni junaci Serije.Na primjer meni mi je interesantno kad se neka slobodna zena moli prted ikonom Svete Marije i place za grijesima ikoje je pocinila.

Inace meni su najljepse Indijske serije u kojima je prikazuje takodjer religija i kako se mole onim svoji kipovima.

Prva serija posle one ćorave Esmeralde (koja je izazvala bombardovanje Srbije) je turska Kad lišće pada.
Ne znam ni koji me curc terao to da gledam, ali je sad gotovo, ne bi me ni vazdušni napad odvojio od Prve u osam uveče:mrgreen:

Mindžune, ebale te indijske serije, a uz njih, yebale te i pakistanske, uzbegistanske i sve telenovele koje postoje na svetu,
da te yebale:lol:
u devet uvece...:mrgreen: :lol:

Back