Koje teorije zavere su vam najsmesnije od svih?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Teorija zavere je da su ljudi sleteli na Mesec u onoj konzervi i presli preko Van Alenovg pojasa i bezbedno se vratili na Zemlju i svi su ziveli srecno i dugovecno.
Suviše malo vremena su proveli u Van Alenovom pojasu i tokom celog puta da bi to moglo značajnije da škodi njihovom zdravlju. Pošto su druga nebeska tela mnogo puta dalja nego Mesec, rizik po zdravlje pri takvim putovanjima bi bio neuporedivo veći.

Mnogo je tih teorija, ali od najaktuelnijih bi uzeo ovu da nas prskaju iz aviona :hahaha: ....
Dodao bih da se kada neki napaljeni klinac krene sa teoriom na to posle lepe razni "dokazi" iz raznih glava.....Na kraju ispadne prava frankenastajn teorija...
Za ovo prskanje stavljaju slike unutrasnjosti aviona koji recimo sluze za prenos opasnih supstanci i tecnosti..Oni stvarno unutar sebe imaju nesto nalik kanisterima...Ili aviona koji su na raznim testovima koji takodje unutar sebe imaju odredjene rezervoare sa tecnoscu...
Sto se tice puta na Mesec tu koriste snimke iz trenaznog procesa i snimke iz prostora koji su napravljeni da potpuno simuliraju sletanje, a korisceni pre sletanja prilikom simulacija sa posadom...Kao iz snimke iz raznih filmova...
Sto se tice onoga sa Simsonovima i Trampom prica je sledeca.... Dok sam ja jos bio klinac Tramp je bio poznati americki multimilioner koji zeli da udje u politiku...Otuda su ga vec tad u crtani stavili kao predsednika....Ali posto je tu prikazan kako silazi niz pokretne stepenice, okruzen masom, onda su se agencije setile da bi dobar marketing mogle da urade te su kada je postao predsednik organizovali slicnu scenu...(sou biznis).... Silazio je niz stepenice, neki klinac je drzao transparent i ispustio ga, bas kao u crtanom filmu....Teoreticari zavera su bili u transu...:mrgreen:...Niko vise nije mogao da ih odgovori od price da se unapred vec sve zna do detalja,...To je bio so program:mrgreen:
Meni se recimo takodje svidja ona da je Rokfeler devet puta menjao srce, na to se ljudi pecaju bez grca...Ma ima toga mnogo vise nego istine...

Evo ako ne verujete:

Screenshot_20240703-122558.png

Back