- Poruka
- 388.269
Meni na primer da je Zemlja ravna ploča
Vama ?
Vama ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hoćeš reći da ljudi jesu sleteli na mesec?Da su ljudi sleteli na Mesec.
...da su ljudi sleteli na Mesec, lepo sam napisao.Hoćeš reći da ljudi jesu sleteli na mesec?
Vidim ja šta si napisao. Tom rečenicom kažeš: Smešno mi je da ljudi veruju kako čovek nije sleteo na mesec....da su ljudi sleteli na Mesec, lepo sam napisao.
Ne trpaj mi nesto sto nisam napisao, moderatorka je postavila temu i ja sam direktno odgovorio.Vidim ja šta si napisao. Tom rečenicom kažeš: Smešno mi je da ljudi veruju kako čovek nije sleteo na mesec.
Jer, ako ti je smešna teorija da nisu sleteli, onda smatraš da jesu sleteli.
...ali gle cuda posle pola veka ne mogu nikako da se opet vrate na Mesec i pored toliko novih tehnologija i cudesaTeorija zavere je da su ljudi sleteli na Mesec u onoj konzervi i presli preko Van Alenovg pojasa i bezbedno se vratili na Zemlju i svi su ziveli srecno i dugovecno.
Za mene je to najveca terorija zavere u istoriji covecanstva.Onda nisu svestan šta si napisao.
To nije teorija zavere. To je standardna priča da se tako desilo. Teorija zavere je da nas vlada laže da se to odigralo.
To je istina da sve lazu,teorija istineOnda nisu svestan šta si napisao.
To nije teorija zavere. To je standardna priča da se tako desilo. Teorija zavere je da nas vlada laže da se to odigralo.
Meni ona o Elizabeti Drugoj. Da je gušter.Meni na primer da je Zemlja ravna ploča
Vama ?
Suviše malo vremena su proveli u Van Alenovom pojasu i tokom celog puta da bi to moglo značajnije da škodi njihovom zdravlju. Pošto su druga nebeska tela mnogo puta dalja nego Mesec, rizik po zdravlje pri takvim putovanjima bi bio neuporedivo veći.Teorija zavere je da su ljudi sleteli na Mesec u onoj konzervi i presli preko Van Alenovg pojasa i bezbedno se vratili na Zemlju i svi su ziveli srecno i dugovecno.
I Mesec ima zracenje takodje.Suviše malo vremena su proveli u Van Alenovom pojasu i tokom celog puta da bi to moglo značajnije da škodi njihovom zdravlju. Pošto su druga nebeska tela mnogo puta dalja nego Mesec, rizik po zdravlje pri takvim putovanjima bi bio neuporedivo veći.
Da, na Mesecu je kosmičko zračenje prisutno slično kao u otvorenom svemiru, jer za razliku od Zemlje on nema zaštitu atmosfere i magnetnog polja. S obzirom da ceo boravak van Zemlje nije bio dug, nije se naročito odrazilo na zdravlje.I Mesec ima zracenje takodje.