Koje su vase roditeljske mane?

ja sam se uvek nervirala kako oni to u vrticu i skupljaju igracke,jedu za stolom bez da se isprljaju,spavaju kad im se kaze itd i olducim da primenim takvu vrstu discipline..:( to se pretvorilo u moje dranje po kuci,pretnju varljacom i silnim nerviranjem..e onda sam odustala i gladno i jasno priznajem: NISAM NIKAKAV AU|TORITET!!! Cim me pogledaju tuznim-zalosnasova-pogledom,ja odustanem..sad se uglavnom dogovaramo,lepo..uglavnom uspe..manje vise :)

Пошто нису учили целог дана, ја их сад послала у собе да уче, а уствари да могу мирно да куцкам.
И чујем да се смеју, ништа од учења, а правим се блесава, јер ако хоћу да их натерам на учење, онда ништа од мог форумашења!
И ждерем се, јер знам да правим грешку, али, рачунам, добро, нека мисле да су ме зезнули, прија и њима и мени... :)

Пошто нису учили целог дана, ја их сад послала у собе да уче, а уствари да могу мирно да куцкам.
И чујем да се смеју, ништа од учења, а правим се блесава, јер ако хоћу да их натерам на учење, онда ништа од мог форумашења!
И ждерем се, јер знам да правим грешку, али, рачунам, добро, нека мисле да су ме зезнули, прија и њима и мени... :)

da bi smirila svoju savest,obidji ih za deset min i pitaj kako ide ucenje :)

da bi smirila svoju savest,obidji ih za deset min i pitaj kako ide ucenje :)

:rotf::rotf::klap:
Што је највећи црњак, то и урадим понекад! :)
Ја сам својој деци ауторитет и пријатељ сам, али нисмо другари.
Но, за учење их никад не давим, немам срца!
Ко нормалан у тим годинама воли да учи?
Нека су живи и здрави, задовољни врлодобраши, и нека изаберу свој пут кад за то дође време...

Поводом банане...

Деца била баш мала, а од Деда Мраза надобијала килограме и килограме чоколада! И увече, шутнемо муж и ја децу на спавање, а онда се заверенички погледамо:''Коју чоколаду ћемо вечерас?''..:mrgreen:.. Ја се наместим испред ТВ а он долази и доноси еурокрем блок.:( Ја реко:''Ма дааај, њима је уонако небитно, дај ти овамо милку, а њима ће и еурокрем блок бити добар, шта оне знају!'' :rumenko:
И тако смо им свако вече тукли по чоколаду! Јеле су и оне преко дана, али знате како је, није добро претеривати због каријеса! :mrgreen::lol:

Pre neki dan,na nekom skupu familije,sasvim slucajno,saznala sam,da kad god bismo sestra,brat i ja dobili od rodjaka Toblerone,roditelji bi to pojeli,a nama kupili Galeb cokoladu! :eek::eek::hahaha:Isto tako,''sta oni znaju''..?!:whistling:

Kakav sok za mene!:lol::cry::mrgreen:

Back